Főoldal Játékok Így néz ki mozgás közben a Terminator: Resistance
Játékok

Így néz ki mozgás közben a Terminator: Resistance

Majdnem harminc percig láthatjuk mozgás közben a jövő hónapban érkező Terminator játékot.

517

Majdnem harminc percig láthatjuk mozgás közben a jövő hónapban érkező Terminator játékot.

A novemberi hónap is nagyon zsúfolt lesz. Külföldön pár szerencsésebb országban startol majd a Stadia és végre a való életben is bizonyíthat a Google új platformja, amely így kb. egy évvel a PS5 és az Xbox Scarlett előtt nagyon kétélű fegyver. Játékmegjelenésekből sem lesz hiányunk, hiszen a teljesség igénye nélkül olyan alkotások lesznek majd elérhetőek mint a Need for Speed Heat, a PC-s Red Dead Redemption 2, a Death Stranding vagy a Star Wars Jedi Fallen Order. Már csak innen is látszik, hogy nagy jelentőségű hónap lesz ez. Az utóbbi játékkal egy napon fog érkezni a Terminator Resistance is.

https://youtu.be/mo-OiV9-Tlk

Mit jelent ez az alkotás szempontjából? Ha megnézzük a most kiadott játékmenet videót semmi jót. Nem volt ugyan rossz az elgondolás, de a játék megvalósítás szempontjából inkább úgy néz ki, mint egy korai PS3-as alkotás. Már egy jobb minőségű fegyvermodell is sokat dobna az egész összhatáson. 2019-ben ez egy ilyen felhozatal ellen sajnos kevés lesz. Nyáron még csak-csak elment volna, de ősszel bajos lesz az indulása. Persze egy jó történet természetesen felhúzhatja az egészet, szóval korai még azért temetni, de sajnos nem olyat láttunk most, ami feltétlenül a pozitív gondolkodást erősítené vele kapcsolatban. Kíváncsiak leszünk, mit tud kisajtolni az ellenállás a novemberből.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.