x
Filmek

Így mutat Hugh Jackman Old Man Logan képében

A közösségi oldalon posztolt egy új képet a színész, amin az Öreg Logan-ként szerepel.

Így mutat Hugh Jackman Old Man Logan képében
  • Publishedaugusztus 12, 2016

A közösségi oldalon posztolt egy új képet a színész, amin az Öreg Logan-ként szerepel.

Egy pár hónapja már készül a Farkas utolsó része, melyben Hugh Jackman is elköszön a szériától elvileg. Könnyen megeshet, hogy ez lesz a legtitokzatosabb és legjobb része a franchise-nak, amit valaha a 20th Century Fox megalkotott. A stúdió még mindig nem mutatta meg a hivatalos stáblistát, nem tudjuk, hogy kik lesznek benne a filmben, és még a film végső címét sem árulták el. Rengeteg kérdésünk van a stúdióhoz.

Homályos és akciójelenetes képeket már láttunk az interneten Hugh Jackman-ről, akiről régóta azt pletykálják, hogy a Farkas 3 lesz az utolsó filmje, többet nem szeretne Wolverine lenni. A sztorit illetően tényleg a sötétben tapogatózunk. A képeket megnézve viszont erősen hajlunk afelé, hogy az Öreg Logan képregényes kalandokat viszik most vászonra. Pont ezt a hírt erősíti meg a színész új fényképe is, amit az Instagram-on osztott meg.

Now that’s what I’m talking about!

Hugh Jackman (@thehughjackman) által közzétett fénykép,

Három gigászi nagy hal mögött pózol Hugh Jackman, ám ha jobban megnézzük, akkor soványnak látszik a hollywoodi sztár. Felvet egy kérdést, hogy a film kedvéért adott le néhány kilót, és a szerepért vállalta be a fogyókúrát, vagy sajnos az egészségi állapota romlott, s amiatt fogyott-e le. Érdemes megjegyezni, hogy az Öreg Logan a képregényekben elveszti mutáns erejét. Ez az első olyan alkalom, mikor hétköznapi személyként van ábrázolva, és nem x-menként. Lehetséges, hogy pont ezzel az új külsővel szeretnék tükrözni azt, hogy Logan elvesztette erejét, de mindez csak spekuláció.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.