Sötét Főnix

Így is kinézhetett volna Sophie Turner karaktere az X-Men: Sötét Főnixben

Korai koncepciós rajzok mutatják, meg hogy is nézhetett volna ki Jean Grey teljes Főnix formában, az X-men: Sötét Főnixben.

Korai koncepciós rajzok megmutatják, hogy akár így is kinézhetett volna Jean Grey Főnix formában, az X-Men: Sötét Főnixben.

Az X-Men: Sötét Főnixet a Fox éra utolsó X-Men alkotása, miközben az eddigi filmek történéseinek drámai csúcspontjának szánták, de az utolsó pillanatban történő forgatókönyv átírások, és jelenetek tömkelegének újraforgatása miatt nem tudott eleget tenni az elvárásoknak, amiket a Chris Clearmont által írt Sötét Főnix történet megalapozott. Nemcsak a kritikusok, de még az X-Men fanok többsége sem volt megelégedve Sophie Turner alakításával, ezért gyorsan le is vették a mozik műsoráról.

Nemrég nyilvánosságra hozták a korai koncepciós rajzokat David Masson művész korai tervéről. A rajzokon Sophie Turner karakterét teljesen elnyeli a tűz, ahogy a kozmikus háttérben lebeg. Ez a dizájn azt ábrázolja, hogy Jean Greyt teljesen bekebelezte a Főnix Ereje, s tiszta energiává válik. Az kérdéses, hogy maga az ötlet hogyan illett volna a karakterre, de ettől eltekintve önmagában az alkotás még lenyűgöző.

Az eredeti szinapszis, ami alapján alakította Sophie Turner Jean Greyt:

Ez a történet az egyik legkedveltebb X-Men karakterről szól, Jean Greyről, ahogyan átalakul az ikonikus Sötét Főnixé. Egy életveszélyes űrbéli küldetés alatt, Jeant megtámadja egy kozmikus erő, ennek hatására az egyik legerősebb mutánssá alakul át. Egy egyre erősödő, kontrollálhatatlan erővel és saját démonjaival kell a karakternek megküzdenie. Jean elszabadul, széttépi az X-Men családot, ami veszélybe sodorja bolygónk túlélését is. Ez a legintenzívebb és legérzelmesebb X-Men-film, ami valaha készült. 20 év történéseinek a csúcspontja, ahol a mutánsok családja az eddigi legpusztítóbb ellenféllel néznek szembe: egy emberrel, akit szeretnek és közéjük tartozik.

A filmet írta és rendezte Simon Kinberg, főszerepekben Sophie Turner, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Tye Sheridan és Jessica Chastain.

A film már elérhető Blu-ray, 4K Ultra HD, Digital HD és DVD formátumokban.

Total
26
Shares
Previous Article

Ez lehet a címe a következő Batman játéknak

Next Article

Joel Edgerton karaktere, Owen Lars visszatérésére utalt az Obi-Wan Kenobi-sorozatban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!