Wide Screen
Image default
Filmek

Így is kinézhetett volna Sophie Turner karaktere az X-Men: Sötét Főnixben

Korai koncepciós rajzok megmutatják, hogy akár így is kinézhetett volna Jean Grey Főnix formában, az X-Men: Sötét Főnixben.

Az X-Men: Sötét Főnixet a Fox éra utolsó X-Men alkotása, miközben az eddigi filmek történéseinek drámai csúcspontjának szánták, de az utolsó pillanatban történő forgatókönyv átírások, és jelenetek tömkelegének újraforgatása miatt nem tudott eleget tenni az elvárásoknak, amiket a Chris Clearmont által írt Sötét Főnix történet megalapozott. Nemcsak a kritikusok, de még az X-Men fanok többsége sem volt megelégedve Sophie Turner alakításával, ezért gyorsan le is vették a mozik műsoráról.

Nemrég nyilvánosságra hozták a korai koncepciós rajzokat David Masson művész korai tervéről. A rajzokon Sophie Turner karakterét teljesen elnyeli a tűz, ahogy a kozmikus háttérben lebeg. Ez a dizájn azt ábrázolja, hogy Jean Greyt teljesen bekebelezte a Főnix Ereje, s tiszta energiává válik. Az kérdéses, hogy maga az ötlet hogyan illett volna a karakterre, de ettől eltekintve önmagában az alkotás még lenyűgöző.

Az eredeti szinapszis, ami alapján alakította Sophie Turner Jean Greyt:

Ez a történet az egyik legkedveltebb X-Men karakterről szól, Jean Greyről, ahogyan átalakul az ikonikus Sötét Főnixé. Egy életveszélyes űrbéli küldetés alatt, Jeant megtámadja egy kozmikus erő, ennek hatására az egyik legerősebb mutánssá alakul át. Egy egyre erősödő, kontrollálhatatlan erővel és saját démonjaival kell a karakternek megküzdenie. Jean elszabadul, széttépi az X-Men családot, ami veszélybe sodorja bolygónk túlélését is. Ez a legintenzívebb és legérzelmesebb X-Men-film, ami valaha készült. 20 év történéseinek a csúcspontja, ahol a mutánsok családja az eddigi legpusztítóbb ellenféllel néznek szembe: egy emberrel, akit szeretnek és közéjük tartozik.

A filmet írta és rendezte Simon Kinberg, főszerepekben Sophie Turner, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Tye Sheridan és Jessica Chastain.

A film már elérhető Blu-ray, 4K Ultra HD, Digital HD és DVD formátumokban.

Még több a témában...

A Fox már a Deadpool 3-at tervezi, de több X-Men film is készül

Czanik Gergely

Az X-Men: Dark Phoenix munkáival is végeztek

Kévés Bence Mihály

Új nemzetközi posztert és címlap borítót kapott az Alien: Covenant

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább