Ígéretesnek tűnik Az apáca az első trailer alapján

A Démonok között univerzum egy újabb taggal bővül idén, idén szeptemberben érkezik Az apáca című horrorfilm.

A Démonok között univerzum egy újabb taggal bővül idén, idén szeptemberben érkezik Az apáca című horrorfilm.

Örülhetnek a horror szerelmesei, ugyanis ősszel egy újabb taggal bővül a Démonok között univerzum, mégpedig Corin Hardy önálló Az apáca című filmjével. A Warner Bros. stúdió a héten végre előzetes formájában is megmutatta nekünk, hogy mit várhatunk a spin-offtól, és a bő egy percesre sikerült trailer után egészen hátborzongatónak tűnik az alkotás.

A történet szerint egy fiatal apáca öngyilkosságot követ el az egyik romániai kolostorban. A Vatikán az ügy kivizsgálására egy papot és egy eskütétel előtt álló noviciátust küld a helyszínre, hogy nyomozzanak az eset után. Együtt fedezik fel a rend szentségtelen titkát. Az eset kivizsgálása alatt nem csak az életük, de a hitük és a lelkük is veszélybe kerül, ugyanis a Démonok között 2. gonosz apácája visszatért.

Az apáca főszerepében az Oscar-díjjal jutalmazott Demian Bichir (A kertész) áll, Taissa Farmiga (American Horror Story), Jonas Bloquet (Valierian és az ezer bolygó városa), Charlotte Hope (Trónok harca), Ingrid Bisu (Toni Erdmann) és Bonnie Aarons, aki a Démonok között második része után ismét az apáca szerepében lesz látható. A rendezői székben James Wan rendező után, aki a Démonok között első, illetve második részét rendezte most Corin Hardyt látjuk, aki a múltban a The Hallow című horrort forgatta.

Az apáca bemutatója szeptember 6-án lesz Magyarországon.

Total
0
Shares
Previous Article
Wonder Woman

Szivárognak a Wonder Woman 1984 forgatásáról a képek és videók

Next Article
Wonder Woman

Megérkezett az első hivatalos fénykép Wonder Woman 1984 folytatásból

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!