Főoldal Filmek Idris Elba állítása szerint egy “igazán nagy” DC-projekt van készülőben
Filmek

Idris Elba állítása szerint egy “igazán nagy” DC-projekt van készülőben

Valami nagy van készülőben a DC-nél, és ebben Idris Elba is szerepet kap.

482
The Suicide Squad

Miután Heimdallként több Marvel Studios-filmben is feltűnt, Idris Elba átugrott a DCEU-ba, ahol Bloodsportot keltette életre, aki egy kriptoni golyóval majdnem megölte Supermant. A The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag rendezője, James Gunn nemrég cáfolta azt a pletykát, miszerint tévésorozat készülne Bloodsportról, de az biztos, hogy valami nagy van készülőben a DC Moziverzumban, amiben Idris Elba zsoldosa is szerepet kap majd.

Bár sokakat nem győzött meg Elba karaktere a filmben, mert túlságosan hasonlított Will Smith Deadshotjára, az angol színész félelmetes, szívvel teli zsoldosa a film egyik legnagyobb meglepetése volt, és a premier óta azon tanakodnak a rajongók, hogy vajon látjuk-e még őt, és ha igen, mikor.

Gunn nemrég cáfolta azt a pletykát, miszerint egy Bloodsport HBO Max sorozat lenne fejlesztés alatt, de az biztos, hogy a Warner Bros. Discovery-nél jelenleg is készül valami, ami Robert DuBois-ra fókuszál.

A színészt legutóbb a Marvel Studios a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmjében találkozhattak a rajongók Heimdall szerepében, amikor a film stáblista utáni jelenetében találkozott Natalie Portman karakterével. A Fenevad bemutatója kapcsán Eric Davis arról kérdezte a színészt, hogy következő projektje a Marvelnél vagy a DC-nél lesz. A színész elárulta, hogy “egy nagyon nagy dolog készül most a DC számára”.

Voltak olyan találgatások, hogy a Bloodsport felbukkanhat az HBO Max Peacemaker – Békeharcos 2. évadában, de Elba megjegyzései arra utalnak, hogy ez a titokzatos projekt inkább DuBois-központú lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.