Főoldal Filmek Időzítették az új A galaxis őrzői vol. 2. trailert
Filmek

Időzítették az új A galaxis őrzői vol. 2. trailert

Egy forrás megerősítette, hogy hamarosan új előzetest kap az Őrzők folytatása.

592

Egy forrás megerősítette, hogy hamarosan új előzetest kap az Őrzők folytatása.

Az Alberta Film Rating tegnap megerősítette, hogy már hamarosan láthatjuk az új előzetest James Gunn A galaxis őrzői második részéhez. Sajnos azt nem tudták megmondani, hogy pontosan mikor érkezik a szóban forgó előzetes, de tippek azért vannak ezzel kapcsolatban.

Február elején a Super Bowl alatt az Őrzők már kaptak egy bővített TV Spot-ot, melyben új jeleneteket és szereplőket is felfedezhettünk. A képregényfilm bemutatója egyre közelebb, a kérdés tehát az, mikor láthatjuk az új videót? A Trailer Track szerint a vártnál jóval előbb érkezhet a 2:20 perces trailer.

Hivatalosan nem tudni, hogy mikor fog debütálni. Sokan úgy tartják, hogy a jövő héten érkező Logan szállíthat A galaxis őrzői. vol. 2. előzetest is, de ami sokkal valószínűbb, hogy a Disney élőszereplős A szépség és a szörnyeteg márciusi megjelenése fogja elhozni a várva várt előzetest.

Történjék bárhogy is, a következő hetekben a Marvel beizzítja a film marketinggépét. A héten már kaptunk is egy remek molinót az amerikai moziból. Pofásra sikerült. Magyarországra is kérünk belőle! A folytatásban több címlapfotóval, jelenetképpel és TV Spot-tal is találkozni fogunk.

A galaxis őrzői vol. 2. bemutatója 2017. május 4-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események