Close


Közelgő események

Filmek

Időzítették az új A galaxis őrzői vol. 2. trailert

Egy forrás megerősítette, hogy hamarosan új előzetest kap az Őrzők folytatása.

Időzítették az új A galaxis őrzői vol. 2. trailert
  • PublishedFebruary 24, 2017

Egy forrás megerősítette, hogy hamarosan új előzetest kap az Őrzők folytatása.

Az Alberta Film Rating tegnap megerősítette, hogy már hamarosan láthatjuk az új előzetest James Gunn A galaxis őrzői második részéhez. Sajnos azt nem tudták megmondani, hogy pontosan mikor érkezik a szóban forgó előzetes, de tippek azért vannak ezzel kapcsolatban.

Február elején a Super Bowl alatt az Őrzők már kaptak egy bővített TV Spot-ot, melyben új jeleneteket és szereplőket is felfedezhettünk. A képregényfilm bemutatója egyre közelebb, a kérdés tehát az, mikor láthatjuk az új videót? A Trailer Track szerint a vártnál jóval előbb érkezhet a 2:20 perces trailer.

Hivatalosan nem tudni, hogy mikor fog debütálni. Sokan úgy tartják, hogy a jövő héten érkező Logan szállíthat A galaxis őrzői. vol. 2. előzetest is, de ami sokkal valószínűbb, hogy a Disney élőszereplős A szépség és a szörnyeteg márciusi megjelenése fogja elhozni a várva várt előzetest.

Történjék bárhogy is, a következő hetekben a Marvel beizzítja a film marketinggépét. A héten már kaptunk is egy remek molinót az amerikai moziból. Pofásra sikerült. Magyarországra is kérünk belőle! A folytatásban több címlapfotóval, jelenetképpel és TV Spot-tal is találkozni fogunk.

A galaxis őrzői vol. 2. bemutatója 2017. május 4-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.