Főoldal Játékok Idén is őrült show-val támadt a Devolver Direct
Játékok

Idén is őrült show-val támadt a Devolver Direct

Az E3 elmaradhatott, de a Devolver Digital bohóckodása nem.

657
devdig

Így hogy az E3 nem került megrendezésre idén, a játékkiadók is kissé szabatosabb időpontokat választottak bemutatóiknak. A Devolver Direct most volt aktuális, és a kis kiadó, a hozzájuk méltó meghökkentő de abszolút vicces stílusban igyekeztek megmutatni a portékáikat. A körítésről nem is mondanék sokat (ezt látni kell), a host ezúttal is az őrült tekintetű Nina Struthers – nézzétek meg, vagy bejön vagy nem. Viszont a mostani adásba sikerült belerángatni a Shuhei Yoshidát a Sony részéről, Phil Spencert az Xboxtól, sőt még Geoff Keighley is feltűnt.

Ami a játékokat illeti: Shadow Warrior 3, Serious Sam 4 és Fall Guys volt műsoron, de újra mutatta magát az őrült szörnyt prezentáló főhős Carrion is. Újdonságként pedig a pixelgrafikás kalandjátékot, az Oliját köszönthettük, valamint ott van még a Devolverland Expo, ami nem is tudnám meghatározni micsoda, de maga Devolver sem. Nézzetek meg inkább a teljes show-val egyetemben:

Szerző
Sinka Tamás

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.