Hugo Weaving

Hugo Weaving azt is elárulta, hogy A Gyűrűk Ura univerzumában miért nem láthatjuk többé

A népszerű színész elmondta, hogy egyáltalán nincs esély a visszatérésére.

Nemrégiben mi is írtunk Hugo Weaving kapcsán arról, hogy az ausztrál színész maga is bánja, de nem tud visszatérni a Mátrix hamarosan esedékes folytatásában. A rendező, Lana Wachowski számolt a karakterével és maga a sztár is nyitott lett volna, ám egyeztetési problémák adódtak, így végül Waeving nélkül valósul meg a negyedik Mátrix-film.

Ennek kapcsán jogosan merülhetett fel a kérdés, hogy vajon másik legendás szerepéről, a A Gyűrűk Ura Elrondjáról hogyan vélekedik a színész, ebben az univerzumban számíthatunk-e a visszatérésére. A válasz most sokkal egyértelműbb és kategorikusabb volt.

Teljesen kizárt, hogy visszatérek, akár az Amazon sorozatában, akár bárhol máshol. A Mátrixot szerettem volna, de itt nem látok esélyt. Ne értsetek félre, szerettem a csapatot, szerettem Új-Zélandot, de őszintén azt gondolom, hogy mindenkinek elég volt abból a projektből.

A nyilatkozat egyébként olyan szempontból nem meglepő, hogy Weaving az utóbbi években egyértelműen a független projektek mellett tette le a voksát, azt is elmondta már, hogy a Marvel-univerzumba sem tervez visszatérni.

A Gyűrű Ura-sorozat történetéről egyébiránt egyelőre semmit sem tudunk, az azonban biztos, hogy jó néhány évvel az eredeti filmek eseményei előtt fog zajlani a cselekmény. A sorozat mögött készítőként J.D. Payne és Patrick McKay állnak, az írók közül rajtuk kívül Gennifer Hutchison (Breaking Bad) és Bryan Cogman (Trónok harca) neve is ismert. Az Amazon egyébiránt bízik a projektben, a költségvetés a hírek szerint hatalmas lesz, emellett a szolgáltató rögtön két évadot rendelt be. Ráadásul a szezonok egyenként 20 epizódosak lesznek.

A forgatási munkálatok az eredeti filmekhez hasonlóan Új-Zélandon zajlanak, azonban egyelőre semmilyen információt nem közöltek a premierdátummal kapcsolatban.

Total
2
Shares
Previous Article

Minden bizonnyal kiszivárgott a Series S kinézete és ára

Next Article

A Microsoft megerősítette, milyen áron kerül a boltok polcaira az Xbox Series S

Related Posts