Főoldal Előzetesek Hosszúra sikerült a Halálos iramban 10. előzetese, amiben Jason Momoa, Brie Larson és Vin Diesel is szóhoz jut
ElőzetesekBREAKING

Hosszúra sikerült a Halálos iramban 10. előzetese, amiben Jason Momoa, Brie Larson és Vin Diesel is szóhoz jut

A plakátok és teaser után végre befutott a Halálos iramban 10. szédítően nagy előzetese.

583

Az elmúlt héten rátapostak a gázpedálra, és záporoznak a hivatalos fényképek és poszterek a filmből, sőt ma reggel egy menő teaser előzetest is bemutattak a főszereplőkről. Meglepetést nem okoztak, hiszen már bejelentették, mikor érkezik a trailer, így ma este a Universal közzétette a Halálos iramban 10. első előzetesét, és ahogy már megszokhattátok, rögtön magyar szinkronnal.

A franchise tizedik részének első előzetesében visszatér Vin Diesel mint Dominic Toretto, mellett az újonnan érkező Jason Momoa és Brie Larson is feltűnik a videóban. A stúdió nem aprózta el, ugyanis egy egészen vaskos, közel négyperces előzetest villantott a befejező rész első felvonásához. Ebben a videóban láthatjuk a Momoa által alakított Dante Reyest, aki bosszút forral Toretto családja ellen, amiért kiiktatták az apját, a brazil drogbárót és a Halálos iramban 5. főgonoszát. Reyes az elmúlt tizenkét évet azzal töltötte, hogy kitaláljon egy mestertervet, amivel a család minden egyes tagját egyenként levadászhatja.

Larson karaktere, Tess, az ügynökség egyik beépített emberét játssza, és a fényképek után az előzetesben is bemutatkozik, és arról is láthatunk felvételeket, ahogy szétrúgja a rosszfiúk seggét, miközben kivívja Michelle Rodriguez Lettyjének tiszteletét.

Természetesen a “család” is visszatér, a trailerben Tyrese Gibson mint Roman, Chris “Ludacris” Bridges mint Tej, Nathalie Emmanuel mint Ramsey, Jordana Brewster mint Mia, Sung Kang mint Han, Jason Statham mint Deckard és John Cena mint Jakob is felbukkan. Gal Gadot karakterét viszont egyelőre titkolják a kíváncsi szemek elől, bár korábban már megerősítették, hogy visszatér idén nyáron.

https://youtu.be/87P8HYqmNNw

Ha esetleg az eredeti, angol nyelvű előzetesre vagy kíváncsi, ezt is megosztjuk veled.

Kis túlzással egy évtizede készülnek a Halálos iramban 10. részére, hiszen a filmet még 2016-ban bejelentették, de sok minden közbeszólt. A film forgatása állítólag nem ment túl zökkenőmentesen, amit részben Justin Lin rendező távozása okozott, miután vita alakult ki a rendező és a főszereplőt alakító Vin Diesel között. A történteket gyorsan elsimították, kapott egy új rendezőt, és minden ment tovább. Hogy mennyire lett jó, mennyire lett elborult a kilencedik rész után, arra sem kell már sokat várnunk, mivel a filmet május 18-án mutatják be Magyarországon.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...