Godzilla

Hónapokkal eltolták a Godzilla Kong ellen bemutatóját 2020 tavaszáról

Csaknem nyolc hónappal később válthatunk jegyet Godzilla és Kong összecsapására, miután a Warner Bros. sokkal elővigyázatosabb.

Csaknem nyolc hónappal később válthatunk jegyet Godzilla és Kong összecsapására, miután a Warner Bros. sokkal elővigyázatosabb.

Sokakat valószínűleg nem ért meglepetésként a Warner Bros. és a Legendary stúdiók lépése, miszerint Adam Wingard rendezőtől a Gozdilla vs. Kong mozifilm bemutatóját 2020. márciusáról novemberre tették át. A döntést azzal indokolták, hogy a Godzilla II – A szörnyek királya bevételei csak 385,9 millió dollárral gazdagította a stúdió kasszáját, a kritikusok pedig a sárba taposták a folytatást.

A Marvel Moziverzum után most mindenki univerzumot akar építeni, de be kell ismerni, hogy ez nem megy mindenkinek. A Universal stúdiónál befürödtek a Rémuniverzummal, de a DC Moziverzumnak sem jött be minden húzása, most pedig a Warner húzta be a kéziféket. A Godzilla, a Kong: Koponya-sziget és a Godzilla II – A szörnyek királya után már a negyedik filmet készülnek bemutatni a Szörnyuniverzumból, azonban a forgatás után a stúdió jobbnak tartotta, ha pótforgatást tartanak, és picit faragnak még a történeten.

A 2017-es Death Note film rendezője, Adam Wingard jelenleg is dolgozik a folytatáson, aminek forgatókönyvét Terry Rissioval (A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka) írójával hozott össze, ami akár még jól is elsülhet. A szerepeket pedig Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Jessica Henwick, Julian Dennison, Kyle Chandler, Demián Bichir, Zhang Ziyi, Van Marten és Lance Reddick között osztották le.

Godzilla vs. Kong
Total
5
Shares
Previous Article

Sokak által várt javítások érkeznek a Death Strandingbe

Next Article
Batman Kétarc

A The Batman egyik titokzatos szerepére írt alá Peter Sarsgaard, de van egy tippünk, kit játszik majd

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!