Főoldal Filmek Hivatalos, a Doctors Strange zeneszerzője, Michael Giacchino dolgozik a Pókember: Hazatérésen
Filmek

Hivatalos, a Doctors Strange zeneszerzője, Michael Giacchino dolgozik a Pókember: Hazatérésen

Pletykaként röppent fel, de már hivatalosan is tudjuk, hogy Michael Giacchino zeneszerző megkapta következő filmjét a Disneynél.

710

Pletykaként röppent fel, de már hivatalosan is tudjuk, hogy Michael Giacchino zeneszerző megkapta következő filmjét a Disneynél.

Nem sokára ismét felcsendülnek Michael Giacchino művész zenéi, ugyanis  Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet filmhez is ő komponált. A hétvége egyik híre volt, hogy Giacchino nem megy messzire, mondhatni csak a szomszédba ugrik át, mert visszatér a Marvel Studioshoz, hogy a Pókember: Hazatérés filmnél újfent felejthetetlen zenékkel örvendeztesse meg a nézőket.

A Reddit számolt be először a hírről, hogy a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige a csütörtöki Doctor Strange bemutató után részt vett egy kérdezz-felelek eseményen, ahol az elnök lelőtte a poént, hogy ki fogja komponálni a Pókember reboot zenéit. Michael Giacchino maradása teljesen logikus lépés volt a folytatásra azok után, hogy a zeneszerző szerezte a most bemutatott Doctor Strange Marvel film zenéit, valamint a Zsivány Egyesen is dolgozott. A Reddit egyik felhasználója a következő mondta:

Kevin Feige véletlenül szólta el magát, hogy Michael Giacchino fogja a Pókember: Hazatérés film zenéit komponálni.

JonLuca elmondása szerint Feige annyira belezavarodott a mondandójába, hogy gyorsan szerette volna javítani kijelentését, de ebből már ő sem tudta kimagyarázni magát, majd folytatta:

Bejelentettük, nem? Nagyon remélem, hogy bejelentettük már ezt.

El kell, hogy szomorítsunk Feige, nem tettétek, viszont örülhetünk, mert így garantáltan jó zenékkel találkozhatunk a rebootban. Figyelembe véve, hogy a film forgatásával nem rég végeztek, és most már csak a stúdiómunkák vannak hátra, amibe a zeneszerző munkája is beletartozik, hamarosan érkezhet a falmászó első előzetese, vagy teaser videója.

Michael Giacchino közben Twitteren megerősítette, hogy igazak a pletykák, ő szerzi a film zenéit. Csupa nagy nevek a film listáján, egészen biztosak lehetünk abban, hogy óriási kalandban lesz részünk 2017. július 7-én.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...