x
Close


Közelgő események

Filmek

FRISSÍTVE! Mégsem kezdik januárban a Deadpool 2 forgatását!

A sok cécó után végre zöld útra vergődtek, és jövőre kezdődhet a Deadpool 2 gyártása.

FRISSÍTVE! Mégsem kezdik januárban a Deadpool 2 forgatását!
  • Publishednovember 7, 2016

A sok cécó után végre zöld útra vergődtek, és jövőre kezdődhet a Deadpool 2 gyártása.

Több rossz hírt is lehetett hallani a Deadpool franchiseról az elmúlt napokban. Előbb a rendezőjét, Tim Millert vesztette el a film, majd jött a hétvége másik nagy érvágás, hogy zeneszerzője sem vállalja a folytatást – Junkie XL szolidaritásra hivatkozva hétvégén lépett a projektről. Egy forrás most mégis azt állítja, hogy túlzottan nem viselték meg a stúdiót a dolgok, mert hamarosan indul a forgatás.

A What’s Filming? oldal szerint a második részt Vancouverben fogják majd rögzíteni, és várhatóan már januárban elkezdik a munkát – május végéig maradnak is. Úgy tűnik, hogy a Fox-ot annyira nem viselték meg az elmúlt hetek eseményei, és mintha mit sem törődne a gondokkal, vérszemet kapott az újabb sikerre. Miller utódjáról már lehetett hallani, de hivatalosan senki sem erősítette meg, viszont a mostani hír miatt a lehető leghamarabb utódot kell találni a filmre – feltéve ha még nem történt meg.

A közelmúltban kiderült, hogy Tim Miller rendezőtől, aki az első Deadpool filmet rendezte, s aki teljesen kézben tartotta a dolgokat, most kénytelenek voltak megválni, és új emberre kell bízni a Deadpool 2 székét. A pletykák szerint kreatív különbségekre hivatkozva kölcsönös megegyezés született, azonban később kiderült, hogy a különbségek főként a castingból fakadtak. Egyszerűen nem tudtak megegyezni, hogy ki játssza Kábelt a második részben. Állítólag Miller Kyle Chandlert szerette volna, ám Ryan Reynoldsnak más elképzelései voltak. Több nevet is bedobtak a szerepre, még Liam Neesont is emlegették a Fox-nál, de hogy ki lett a befutó, és a stúdió vagy Reynolds szava volt erősebb, egyelőre titok. Egy szó, mint száz események láncolata vezetett oda, hogy Miller és Junkie XL távozott a stúdiótól, és frontemberek nélkül maradt a Deadpool 2. De meddig? Mikor jelentik be Miller utódját?

Jelenleg úgy fest, hogy a John Wick 2 film rendezője, David Leitch áll legközelebb a munkához, ő ülhet majd bele a Deadpool 2 székébe, de ezt a hírt még nem erősítették meg. Egy biztos, bárki is legyen a Fox-nál az utód, sok ideje nem marad a felkészülésre, mert a Deadpool 2 forgatása bő három hónap múlva januárban elkezdődik.

Ha minden jól megy, akkor 2016 nagy blockbusterének folytatása, a Deadpool 2 premierje 2018 elején lesz.

UPDATE: A Collider percekkel ezelőtt írta meg, hogy pontatlanok voltak az információk, és nem kezdik el forgatni januárban a Deadpool 2.-őt. A forrás csak a tervezetről beszélt, még mikor Tim Miller volt a projekten. Miller úgy számolt, hogy a forgatás márciusban kezdődik, de semmiképp sem januárban. A forrás továbbá azt is elmondta, hogy éppen akkor fejezték be a castingot, mikor Miller távozott a székből. Tehát felejtsünk el mindent, amit fent írtunk, mert jelenleg se rendezője, se rendező által jóváhagyott forgatókönyve nincs a filmnek, így biztosan nem indul jövő év elején a forgatás. A forgatás helyszíne már felépült, valamint a jelmezek is megvannak, de míg nincs rendező, addig kár is erről beszélni. Teljes a káosz a 20th Century Fox-nál, ebből mit hoznak ki, a jó isten tudja.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.