Hírözön érkezett a PlayStation 5 slágerjátékhoz, a Bugsnaxhez

Többek közt a játék megjelenési idejét is megtudtuk.

A PlayStation 5 első nagy nyári játékbemutató showjában debütált a Bugsnax és sokakat egyből elvarázsolt. Az Octodad fejlesztőitől érkező cím ugyan PS5 mellett PS4-re és PC-re is jön, de egyből az új konzol egyik kabalája lett. Most végre kiderült, hogy a megjelenés november 12, vagyis a Sony konzoljának nyitó címe lesz (természetesen Európában november 19. a dátum). Ráadásul a munka is befejeződött, elment gyártásra az aranylemez, s az is kiderült, hogy 25 eurót kell majd érte leszurkolni a pénztáraknál.

Azonban itt nem áll meg a hírdömping a játékkal kapcsolatban, mert kiderült az is, hogy milyen színészek adják majd a hangjukat a játékban szereplő állatkáknak. Hosszú és unalmas felsorolás helyett nézzük meg inkább az erről szóló trailert, ahol mindjárt mintát is kaphatunk minderről.

Talán egy fokkal érdekesebb, hogy pár kiválasztott újságíró már eltölthetett egy kis időt a Bugsnax-szel és be is számoltak az élményeikről, ahogy például Greg Miller is a KindaFunnyGamestől.

Akinek még mindig nincs meg, hogy miért is ez a nagy őrület, zárjuk a blokkot a Kero Kero Bonito It’s Bugsnax! című szerzeményével, amely sokak fülébe égett bele menthetetlenül. Ez az élő változat nyáron ment le a Summer Game Fest egyik adásában.

Total
0
Shares
Previous Article
Will Smith

A legjobb Will Smith filmek

Next Article
Bosszúállók: Végtelen háború

Doctor Strange és Pókember újra együtt lógnak, Benedict Cumberbatch beugrik a Pókember 3. forgatására

Related Posts