Főoldal Játékok Mire készül a Riot Games?
Játékok

Mire készül a Riot Games?

Ti melyik Riot Projektet várjátok?

539
riotfeautured

Egy éve bombaként robbant, hogy a Riot Games terjeszkedni szeretne. A League of Legends készítői elsőnek a Counter Strike: Global Offensive és Overwatch szerelemgyermekével a Valorant-tal kezdett neki, de már nem kell sokat várni a következő játékra.

Ruined King: League of Legends Story

Menjünk időrendben… Elsőként a nemsokára megjelenő Ruined King: League of Legends Story ami már gameplay trailert is kapott. A játékmenetét tekintve hajaz a Darkest Dungeon-re (amelyik nemsokára a hírek szerint elérhető lesz az Epic Games Store-on ingyenesen). Közben a videóból az is kiderül, hogy Adventure része is van az alkotásnak, vagyis szabadon mozoghatunk és ha harcra kerülne sor, átvált egy 2D-s körökre osztott stratégiára.

Amit eddig tudni lehet róla, hogy Bilgewater-ben és Shadow Island-on fog játszódni 6 jól ismert Champion-nal Runneterráról:

  • Miss Furtune, Bilgewater szépséges fejvadásza
  • Illaoi, A kraken papnője
  • Pyke, Bloodharbor vízbe fulladt kegyetlen gyilkosa
  • Braum, Freljord óriás szíve
  • Ahri, A nyolc farkú róka
  • Yasuo, Ionia Száműzött szamurája

A játék 2021-ben a következő platformokon fog megjelenni: PS4/PS5, Xbox Series S/X, Nintendo Switch, PC-n pedig Steam-en és Epic Games-en.

MMO

Még neve sincs, de már pár napja egy twitter bejegyzésről lehet tudni, hogy a Riot nekikezdett a beígért MMO-jának is, ami Runneterra világában játszódik. Sokkal többet nem lehet róla még mondani, hiszen ha most kezdték el, akkor legjobb becslés szerint is minimum 3-4 év, mire látni fogunk belőle valami Alpha, vagy Beta verziót.

Mindenesetre kíváncsian várjuk mivel rukkol elő a Riot Games, hiszen az MMO az egyik legnagyobb projekt, amibe egy cég belevághat. Nem kis munka lesz, de drukkolunk nekik az útjuk során.

Szerző

Kisgyerek korom óta foglalkoztat a számítógép kívül-belül. Legjobb tudásom szerint szállítom nektek a híreket hétről-hétre a gamer rovatba.

Szólj hozzá!

Közelgő események