x
Játékok

Hideo Kojima magányosan tölti a Karácsonyt

A japán játékfejlesztő teleszórta a Twittert az üzeneteivel.

Hideo Kojima magányosan tölti a Karácsonyt
  • Publisheddecember 25, 2019

A japán játékfejlesztő teleszórta a Twittert az üzeneteivel.

Az a tény hogy Hideo Kojima feltűnési viszketegségben szenved, valószínűleg senki számára nem újság. Jó hipster módjára már 23-án este posztolt Twitteren, hogy este egyedül ül az irodájában és a következő projektjén dolgozik. A képről természetesen nem derül ki semmi, de azért akad pár figyelemre méltó tárgy, amivel körül pakolta magát. Ezek közül talán a Hermen Hulstot ábrázoló egérpad a legkülönösebb, a többi dolgon igazából már nem nagyon lepődünk meg.

Mára azonban kiderült, hogy szentestét is benn töltötte. A Joy Division könyv eltűnt (szóval talán nem depressziós zenét hallgatott egész végig), helyébe Liu Cixin (Hugó díjas, kínai sci-fi író) kötetek kerültek, valamint egy panasz. Eszerint az Emila Clark főszereplésével fémjelzett Múlt karácsony című filmre szeretett volna beülni a moziba, de rájött hogy egyedül nem lenne mókás.

Rossz nézni a szenvedését. Ha valaki arra jár, vigyen már neki egy tál bejglit, aztán esetleg fizesse be egy konzumhölgyhöz! Köszi!

Utóirat: kaját már kapott, szóval legalább éhen nem fog halni. Hála Sam Porter Bridgesnek, vagyis a helyi megfelelőjének….

Written By
Sinka Tamás

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.