Főoldal Filmek Hiányzott a család, ezzel magyarázta a Halálos iramban 10. titkos szereplője a visszatérést
Filmek

Hiányzott a család, ezzel magyarázta a Halálos iramban 10. titkos szereplője a visszatérést

Közösségi oldalán törte meg a csendet a Halálos iramban 10. másik nagy visszatérője.

73
Halálos iramban 10.

Megérkezett a mozikba a Halálos iramban-filmsorozat tizedik része, és a folytatás nagy meglepetéseket tartogat a franchise régi rajongói számára. Eredetileg a filmet a sorozat utolsó előtti részeként jelentették be, bár Vin Diesel nemrég arra utalt, hogy még két film is jöhet. Mindenesetre Diesel és társai mindent beleadtak a franchise nagy visszatérésébe, melyben olyan főszereplők térnek vissza a korábbi filmekből, akiket már jó ideje nem láthattunk.

Figyelem! A cikkben spoiler olvasható.

A visszatérők között van Gal Gadot is. Úgy tűnt, Gadot karaktere, Gisele a Halálos iramban 6.-ban odaveszett, és azóta nem láttuk a filmsorozatban. Elhiheted, mennyire meglepődött néhány néző, amikor a tengeralattjáróval felbukkant a film végén. Most, hogy a film megjelent, Gadot megtörte közösségi oldalán a csendet, és hivatalosan is elkezdte reklámozni magát, hogy ő is szerepelni fog a folytatásban. A színész közösségi oldalán osztott meg egy bejegyzést, amelyen ünnepli, hogy újra eljátszhatja Gisele-t.

A bejegyzéséhez csak annyit fűzött hozzá, hogy “hiányzott a Halálos iramban-családom! Elájulok az izgalomtól. A rajongóimnak: a folyamatos szeretetetek és támogatásotok táplálja ezt az utazást! Igyunk az örökség, a rajongók és a [Halálos iramban-család] tiszteletére, amit együtt építettünk fel!”.

“IGEN!!!! Üdvözöllek!” – válaszolta Jordana Brewster a kommentszekcióban, aki Mia Torettóként tért vissza a tizedik részben.

Még decemberben felröppentek olyan pletykák, hogy Gadot szerepelni fog az új részben, bár hogy ez milyen mértékben, az nem derült ki. Találgatások voltak, hogy esetleg egy visszaemlékezésben láthatjuk majd – amire több példa is volt az új filmben -, de mégis a rajongók kitartottak amellett, hogy Gisele életben van. Elvégre Sung Kang nagy visszatérését is láttuk Han szerepében, annak ellenére, hogy néhány résszel korábban megölték. Gisele csak beköszönt, várhatóan a fináléban nagyobb szerepet játszik majd.

Közben, ahogy arról a film megjelenése előtt beszámoltunk, Dwayne “The Rock” Johnson is visszatért a stáblista alatti jelenetben. Ez azért volt olyan nagy szó, mivel korábban Vin Diesel és Johnson összeugrott a színfalak mögött, ezért egy rövid időre kitették Luke Hobbsot a filmekből. Ez a visszatérés szintén nagy terveket sejtet Luke Hobbs visszatérésével kapcsolatban a sorozat végéhez közeledve.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla Kong ellen
Filmek

A két Titán találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire poszterén

Godzilla és Kong találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire...

Joker: Folie à Deux
Filmek

A Joker: Folie à Deux rendezője új képet osztott meg a szakadó esőben álldogáló Joaquin Phoenix karakteréről

Pontosan egy év múlva mutatják be a mozikban a nagysikerű Joker folytatását.

Az ördögűző: A hívő
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az ördögűző: A hívő premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Christopher Nolan új filmjét, Az ördögűző folytatását.

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...