Hétvégén bárki kipróbálhatja a The Division 2-őt, open beta végig!

Az elkövetkező pár nap biztosan nem fog unalmasan telni, hiszen a The Division folytatásának bétájával egész hétvége alatt ingyen játszhatunk.

Az elkövetkező pár nap biztosan nem fog unalmasan telni, hiszen a The Division folytatásának bétájával egész hétvége alatt ingyen játszhatunk.

A Tom Clancy’s The Division első részének kiadását egy kisebb botrány előzte meg, hiszen a 2013-as E3-on bemutatott demójuk köszönőviszonyban sem volt a kiadott változattal a látványvilág tekintetében. Volt mit kijavítani tehát mind a játék, mind saját maguk hitelességének terén. Mindent összevetve nem akartak megint gödörbe kerülni, így két bétája is van az új Divisionnek. Az első private része már lezárult, de a második csak most kezdődik!

Nyílt körülmények között tehetünk betekintést a Division második részébe a mai naptól egészen hétfőig. Kiváló alkalom ez megbizonyosodni arról, hogy március 15-én beszerezzük-e a játék teljes változatát. Mi már kipróbáltuk, és egészen jó az a bizonyos összhatás. A történet, a játékmenet emlékeztet az előző részre, viszont szinte minden elemében jobb annál. Mindenképpen érdemes egy lehetőséget adni neki, hiszen ingyen van és barátokkal egészen kitűnő szórakozást fog jelenteni a hétvégére. A Ubisoft North America egy videót is közzétett a béta mikéntjéről.

Az ügynökök szerepét a Microsoft Store, a Playstation Store és a francia tech cég saját fejlesztésű launcherének, az Uplaynek a használatával március elsejétől egészen negyedikéig ölthetjük fel.

Total
0
Shares
Previous Article
X-Men: Sötét Főnix

Az X-Men: Sötét Főnix nemzetközi előzetese rengeteg új jelenetet hozott

Next Article
Bosszúállók: Végjáték

A Bosszúállók: Végjátékot IMAX-ben lesz az igazi megnézni, sokkal nagyobb képet kapunk!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!