x
BREAKING Filmek

Henry Cavill főszereplésével a Hegylakó feldolgozásán dolgozik Chad Stahelski

Az acélember egy másik legendás szerepben.

Henry Cavill főszereplésével a Hegylakó feldolgozásán dolgozik Chad Stahelski
  • Publishedmájus 21, 2021

Ideje elhinnünk a szomorú tényt, hogy a DC acélembere elköszön a szuperhősöktől. A legújabb hírek szerint Henry Cavill a Mission: Impossible – Utóhatás és a Netflix gyártású Vaják című sorozatadaptáció főszerepe mellett új franchisehoz szerződött. Úgy tűnik, hogy az angol színész szemet vetett Chad Stahelski közelgő Hegylakó rebootjának főszerepére.

A Deadline robbantotta a hírt, miszerint Henry Cavill és a Lionsgate filmstúdió között tárgyalás folyik a Hegylakó franchise feldolgozás főszerepe végett. A rebootot évekkel korábban bejelentették, de főszereplő és rendező híján nem készült még el a film. A rebooton most a nagysikerű John Wick franchise rendezője, Chad Stahelski dolgozik.

A szereppel és Cavill szerződésével kapcsolatban további részt nem árultak el, így még abban sem lehetünk biztosak, hogy Conor McLeodot vagy esetleg egy másik, az előző filmből vagy sorozatból ismert karaktert fogja életre kelteni a színész. Azt sem zárhatjuk ki, hogy egy vadonatúj karakter szerepében látjuk majd az angol színészt.

Korábban dolgozott a projekten Ryan Reynolds és Justin Lin rendező is, de ez már a múlt, mindketten távoztak. Végül Stahelski vette át a stafétabotot 2016-ban, de főszereplő nélkül eddig tolták a megvalósítást. Várhatóan az események felgyorsulnak a következő hónapokban, de még korai lenne beszélni a forgatásról, hiszen Stahelski következő nagy projektje a John Wick 4.

Bár a Vaják második évadát becsomagolták, de az év hátralévő részében így is elfoglalt lesz Cavill. Néhány napja jelentették be, hogy Millie Bobby Brown mellett aláírt az Enola Holmes-film folytatására, aminek forgatására várhatóan az év végén kerül sor. Mivel azonban nincs napirenden új Superman szerep – legalábbis nem ebben a formában -, így szabad az út egy újabb nagy költségvetésű blockbuster előtt.

Henry Cavill
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.