Főoldal Filmek Harrison Ford megmondta a tutit, miért mondott igent a Marvel Studios megkeresésére
Filmek

Harrison Ford megmondta a tutit, miért mondott igent a Marvel Studios megkeresésére

Imádjuk Harrison Ford válaszát, hogy miért vállalta el Ross tábornok szerepét.

506
Harrison Ford

Valószínűleg már mindenki tudja, hogy Harrison Ford csatlakozik a Marvel Moziverzum szuperhőseihez. Ford a néhai William Hurt szerepét veszi át, Ross tábornokként csatlakozik a Mennydörgőkhöz, de még előtte feltűnik egy rövid szerepre az Amerika kapitány: Új világrend című filmben is.

A Marvel még ősszel megerősítette a legendás színész szerepét, és most végre a színész is megszólalt. Szeptemberben a D23 Expo után robbant a hír, hogy Harrison Ford lehet William Hurt utódja. Hurt a 2008-as A hihetetlen Hulk óta játszotta Ross tábornokot, akit legutóbb a Fekete Özvegy című filmben láttunk, legközelebb pedig 2024-ben láthatjuk majd az Amerika kapitány 4. részében.

Bár Anthony Mackie játssza a főszerepet, miután a Disney+ A Sólyom és a Tél Katonája című sorozatában elfogadta, hogy ő legyen a következő Kapitány. A film cselekményét még mindig titok övezi, de egy másik pletyka szerint Ross a filmben saját “új világrendet” épít. A Marvel Studios producere, Nate Moore végül megerősítette Ford szerepét a filmben, és azt mondta, hogy “[ők] nem is lehetnének izgatottabbak”, és hogy a Mackie-vel közös jelenetei “fantasztikusak” lesznek.

A The Playlistnek nyilatkozva a Star Wars veteránja, Harrison Ford megtörte a csendet, s nyilatkozott szerepéről, hogy Ross tábornok szerepében hamarosan ő is csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz. Amikor arról kérdezték, miért döntött úgy, hogy elfogadja, s csatlakozik a népszerűbb szuperhős-franchise-hoz, Ford egyszerűen csak annyit válaszolt, hogy szeretne új dolgokat kipróbálni.

Nos, nézd, sok mindent csináltam már. Most szeretnék néhány olyan dolgot csinálni, amit még nem csináltam.

Harrison Ford

A Playlist ezután arról érdeklődött, hogy vajon beöltözik-e egy motion-capture ruhába, hogy eljátssza a Vörös Hulkot (hiszen a képregényekben Ross tábornok átváltozik), de Ford gyorsan rövidre zárta a beszélgetést, hogy “te fogod csinálni a mo-cap cuccot meg mindent [a Vörös Hulkhoz]?”

Az Amerika kapitány: Új világrend 2024. május 3-án kerül a mozikba.

Harrison Ford
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.