Hamarosan leállhat az Xbox One X gyártása?

Az elemzők szerint kell a hely az új modellnek a piacon.

Az elemzők szerint kell a hely az új modellnek a piacon.

A jelen generációs gépek közül az Xbox One X az egyik legfrissebb (tulajdonképp csak a Nintendo Switch Lite jött ki később, illetve az Xbox One S All Digital – de mindkettő inkább egy új variáns sem mint új konzol masina), mégis előfordulhat az a fura helyzet, hogy ennek áll le leghamarabb a gyártása. Méghozzá hamarosan (ha már meg nem történt).

Azt ugye mindenki tudja, hogy az őszi szezonban érkezik az Xbox Series X. Viszont az már csak pletyka, hogy a Microsoft egy olcsóbb, nagyjából a One X szintjének megfelelő, olcsóbb variánst is szeretne piacra dobni (ez a szóbeszéd már a pár évvel ezelőtti E3 óta makacsan tartja magát, amikor először szóltak az új generációs terveikről Microsofték).

Ugyan hivatalosan sohasem lett elismerve a Lockhart kódnéven emlegetett masina, de többen pont ennek számlájára írva emlegetik már a One X végnapjait. A mostani felütés Mat Piscatellatól indult ki, aki szakmája szerint videojáték-ipari elemző, de a megbízhatóbb fajtából, aki azért maga is aktív szereplője volt korábban (WB Gamesnél is Activisionnél is dogozott).

A One X-et valóban mindenhol akciózzák mostanában, az amerikai Amazon pedig már ki is írta az oldalára, hogy “discontinued”, vagyis nem gyártják már. Hogy a dolognak mi a valóságtartalma, azt nem tudni pontosan, de a következtetés elég logikusan hangzik, ha elfogadjuk a többi adalékot is. Az mindenesetre jól látszik, hogy a Microsoft már erősen készül az új konzol(ok?) gyártására, a mellékelt tweeten már a gép lelkével fotózkodnak szerencsésebb tech újságírók.

Total
0
Shares
Previous Article
A Hangya

KRITIKA: A Hangya

Next Article
Jumanji: A következő szint

Már javában dolgoznak a Jumanji 4. részén

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!