Wide Screen
Image default
Filmek

Halloweenkor jön a Fűrész 8, és már rendezője is van

Jövőre érkezik a Fűrész: Örökség című horrorfilm, amit a Spierig testvérek fognak rendezni.

Megerősítést nyert, hogy jövő ősszel, Halloweenkor fogják bemutatni a nyolcadik Fűrész-filmet a mozikban. Hat hosszú év telt el azóta, hogy utoljára rémítette meg a horror kedvelőit a Fűrész. Hosszas várokozás előzte meg, így most végre folytatódik a kaland a mozikban. Néhány héttel korábban jelent meg a hír, miszerint a Lionsgate 2017. október 27.-re lőtte be a film premierjét.

Közben a Fűrész társalapítója, az Insidious-filmek rendezője, Leigh Whannel megerősítette azt is, hogy az Insidious: Chapter 4 egy héttel korábban a Fűrész 8 előtt, azaz október 20-án fog a mozik műsorára kerülni.

A Deadline internetes portál arról számolt be, hogy már megtalálták a rendező(ket), és alá is írt(ak) a filmre. A napokban arról ment a pletyka, hogy a Daybreakers – A vámpírok kora és a Időhurok filmek rendezőpárosai – akik testvérek – lehetnek a befutók a rendezői pozícióra. Éjjel azonban megerősítést nyertek a híresztelések, ugyanis Peter- és Michael Spierig hivatalosan is aláírt. A film forgatókönyvét a Piranha 3D írói, Josh Stolberg és Peter Goldfinger fogják írni. Sem a sztoriról, sem a szereplőkről nem hallani semmit, még az sem biztos, hogy Tobin Bell visszatér a rettegett „Kirakós” képében.

Még több a témában...

Folytatást kapnak Az éhezők viadala és az Alkonyat franchiseok?

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2017] A Kirakós visszatér a Jigsaw első előzetesében

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Power Rangers

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon