x
Close


Közelgő események

Filmek

Halálos iramban 8 – The Rock a börtönben aprítja a népet, új videók

Dwayne Jonson publikálta a következő képeket és videókat a Halálos iramban 8-ról közösségi falán.

Halálos iramban 8 – The Rock a börtönben aprítja a népet, új videók
  • Publishedaugusztus 2, 2016

Dwayne Jonson publikálta a következő képeket és videókat a Halálos iramban 8-ról közösségi falán.

Hetekkel korábban láthattuk az első olyan fotót a Fast and Furious 8-ból, ahol Dwayne Johnson karaktere, Hobbs, rabruhát visel, és egy kevés időt a rácsok fogságában tölt majd. Jól látható a képeken, hogy a színész narancssárga „egyenruhát” visel, de ennél több részletet nem közölt, hogy mért kell börtönbe vonulnia a folytatásban.

NE7te6xxTWqoae_1_b

A rajongók Dwayne Johnson-nal, azaz Luke Hobbs-szal az ötödik Halálos iramban részben találkozhattak, mikor egy ügynök szerepét játszotta, és mindent elkövetett azért, hogy Domot (Vin Diesel), és kis csapatát lecsukja. Mit ne mondjak, megmenekültek, elrendezték az ügyet. A folytatásban már Hobbs volt az, aki felkereste Domot, és a segítségét kérte egy bűnöző elkapásában, cserébe védelmet ígért és szabad életet. Legutóbb pedig a kasszasikertként elkönyvelt Halálos iramban 7-ben láthattuk a csapattal, de ekkor már, mint csapattag. Épp ez lenne a veszte, ezért kell most börtönbe mennie?

I know you guys can see it… I have so much damn FUN playin’ the character of HOBBS. A man who lives by a code of ethics, but who will also rip your throat out and give it back to you just so you can apologize for pissin’ him off. For years our #FastAndFurious writer Chris Morgan, our @sevenbucksprod’s producer Hiram Garcia and myself would always talk about how insanely FUN FOR THE FANS a “Hobbs prison breakout” scene would be – wrecking every fool that’s in his way. Well that day has come, which is why I’m completely iced in my veins and amped out of my f*cking mind in this vid and clearly in need of a horse tranquilizer. Let Toretto and his friends preach family and love… Not HOBBS. The Iceman cometh. And he don’t fucketh around. #OnSet #Fast8 #Iceman

therock (@therock) által közzétett videó,

Több videót is közzétett Instagram-fiókján a színész, melyen a börtönlázadás, és talán a karakter szökése látható? Az egyiken az látható, amint épp egy gránátot dob vissza, míg a másikon a stábtagokkal, egy Cliff nevezetű taggal viccelődik a sztár. A történet elsősorban New York-ban, Atlantában és Oroszországban fog játszódni, de tudjuk, hogy jártak Kubában és Izlandon is. A rajongók azt gondolják, hogy a kubai jelentek Dominic Toretto családi életébe nyújt bepillantást majd. Pontosan nem tudni, hogy milyen hosszú lesz a film, és miről fog szólni, de az egészen biztos, hogy ez lesz a záró trilógia első felvonása. A Universal Pictures már be is lőtte a Halálos iramban 9-et 2019. április 19-re, az utolsó részt, a Halálos iramban 10-et 2021. április 2-án láthatjuk majd a mozikban.

A filmet F. Gary Gray rendezi, míg a szkriptet az a Chris Morgan írta, aki szó szerint a franchise része, hiszen két film kivételével (a 2001-es Halálos iramban, és a 2003-as Halálosabb iramban), minden rész forgatókönyv írásába besegített. A stúdió 2017. április 14-én fogja filmet bemutatni a mozikban. Felkészültetek?

A lil’ kiss kiss bang bang. #OnSet #Fast8 #PlayinWithFire #IcemanCometh

therock (@therock) által közzétett videó,

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.