Főoldal Játékok Gyártósoron a PlayStation 5
Játékok

Gyártósoron a PlayStation 5

Büszke Sony mérnökök pózolnak a masinával a kezükben.

451

Mióta bemutatták a PlayStation 5-öt, felpörögtek az események. Valószínűleg a Sony azért is szorgalmazta hogy végre megmutassák a konzolt, mert a gyártás elkezdésével a várható szivárgások okán úgysem lehetett volna elkerülhető, hogy kitudódjon a konzol kinézete.

Ha nem is szivárgásból, de most kaptunk egy ismeretlen eredetű képet (amely azonban jó eséllyel valódi), amint büszke Sony mérnökök pózolnak az alighanem egyik elsőként legyártott példánnyal. A szakemberek jelenléte nem ritka ilyenkor a gyártás kezdetén. A helyszínen kell lenniük, mert ha apróbb hibák, hiányosságok lépnek fel, akkor esetleg még apróbb módosításokat is végrehajthatnak a terveken.

Persze az internet népe azonnal felkapta a dolgot és hát mi is lehetne az egyik legfontosabb kérdés, hogy mekkora a konzol. Valaki volt olyan szorgalmas, hogy a fenti képet is darabokra szedte és már-már beteges aprólékossággal ellenőrizte a gép nagyságát. A tanulság eszerint is az, hogy azért nagy lesz, amiről már írtunk korábban.

Szerző

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dragon's Dogma 2
Játéktesztek

Dragon’s Dogma 2 teszt

Tesztünk a Capcom népszerű szerepjátékának folytatásáról.

Rise of the Ronin
Játéktesztek

Rise of the Ronin teszt

Tesztünk az új PlayStation 5 exkluzív szamurájos játékról.

PlayStation 5
PlayStation

Kiszivároghattak a PS5 Pro részletei, brutálisan erős konzol jöhet

A pletykák szerint akár 2024 karácsonyán érkezhet az új PlayStation 5 Pro.