Főoldal Filmek Gwyneth Paltrow szerint a Marvelnek tegyük fel azt a kérdést, hogy Pepper Potts mikor tér vissza
Filmek

Gwyneth Paltrow szerint a Marvelnek tegyük fel azt a kérdést, hogy Pepper Potts mikor tér vissza

Vasember nélkül szükség van Pepper Pottsra?

248
Vasember 2.
Forrás: Marvel Studios

Gwyneth Paltrow-t egy Marvel-rajongó a visszatérésről kérdezte, hogy mikor láthatjuk Pepper Potts-ot ismét a Marvel Moziverzumban, amire ő a stúdió vezetőihez irányította a kérdezőt. Paltrow a 2008-as Vasemberben, a legelső MCU-filmben debütált az említett karakterként. Jelentős szerepet kapott a Vasember folytatásaiban, de más filmekben is feltűnt, mint például a Pókember: Hazatérés (amiről hírhedten megfeledkezett), valamint a Bosszúállók: Végjátékban is kivette részét a grandiózus fináléban.

Pepper Potts visszatér még?

A Bosszúállós jelenete volt egyben az utolsó szerepe is a Marvel Moziverzumban, de talán nem végleg búcsúztunk el a karaktertől. Az Instagramon a rajongókkal folytatott kérdezz-felelek során az egyik követője azt kérdezte: “Minden alkalommal megkérdezem, választ szeretnék a kérdésemre, miért hagytad abba a Marvelt, és hiányzik-e neked Robert Downey Jr”.

“Istenem, ne kiabálj velem!” válaszolt humorosan Paltrow. “Csak azért hagytuk abba, mert Vasember meghalt. És miért van szükség Pepper Pottsra Vasember nélkül? Nem is tudom. Hívd fel a Marvelt és kiabálj velük, ne velem. Én csak ülök itt.”

Paltrow végig Robert Downey Jr. oldalán kapott szerepet, azonban Vasember feláldozta magát a Thanos ellen vívott csatában. Valahol érthető, hogy Paltrow nem érzi szükségesnek a visszatérését, hiszen Tony Stark nélkül mihez kezdene, azonban nem feledkezhetünk meg a lányukról, aki a jövőben talán apja nyomdokaiba léphet majd, így viszont Pepper visszatérése is fontossá válhat. Most azonban úgy érzi, hogy még nem jött el az ideje, illetve a Marvel Studios sem szeretné elkapkodni, ki tudja, mit tartogat a jövő hőseink számára.

Az év elején a The Goop Podcast egyik műsorában egy interjúban kifejtette Paltrow, amelyet a Marvel-öregkori társával, Scarlett Johanssonnal készített, és arról kérdezték a vendégeket, hogy végleg búcsút intett az univerzumnak. “Azt hiszem, igen” – válaszolta akkor. “Úgy értem, nem haltam meg, szóval bármikor megkérhetnek [a visszatérésre]”.

Johansson sokkal egyértelműbb választ adott színésztársával ellenben, és elmondta a rajongóknak, hogy nem tervezi, hogy újra eljátssza a Fekete Özvegyet. A karakter meghalt a Bosszúállók: Végjáték című filmben, amikor Sólyomszemmel a Lélekkő felkutatására indultak a Vormirra.

“Végeztem” – mondta Johansson. “A fejezetnek vége. Mindent megtettem, amit meg kellett tennem. Emellett visszatérni és újra és újra eljátszani egy karaktert, több mint egy évtizeden keresztül, olyan egyedülálló élmény”.

Gwyneth Paltrow
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események