Gwyneth Paltrow hatalmasat spoilerezett a Bosszúállók 4.-ből

Gwyneth Paltrow elárult egy nagy titkot, hogy mi fog történni Tony Starkkel a Bosszúállók 4. részében?

Gwyneth Paltrow elárult egy nagy titkot, hogy mi fog történni Tony Starkkel a Bosszúállók 4. részében?

A Pókember: Hazatérés végén kiderült, hogy Tony (Robert Downey Jr.) és Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) kibékült, mi több, Tony megkérte Pepper kezét. A Bosszúállók: Végtelen háborúban a románcuk következő szintre lépett, itt már az esküvő szervezés kellős közepén voltak, amikor Thanos gyerekei (Fekete Rend) megjelentek a Földön. A filmben Stark azt is elárulta, hogy gyereket szeretne, régi álma válna valóra. Erről beszélt a színésznő, s talán túl sok információt osztott meg.

Pepper és Tony nagyon hosszú kalandon van túl. Asszisztensként kezdett, majd kapcsolat alakult ki kettejük között, és most egy évtizeddel később már házasok és van egy közös gyerekük. Kapcsolatuk sok mindent megélt, amit egy nagyszerű románcnál el lehet képzelni.

Nehéz megmondani, hogy az interjúban mire utalt a színésznő, az is elképzelhető, hogy csak a Végtelen háborúban látott beszélgetésre közte és Stark között. Azonban nyilvánvaló, hogy Vasember pályája véget ér a Bosszúállók 4.-ben, s ez egy tökéletes búcsú lenne karaktertől, ahogy boldogan, házasságban és gyerekekkel köszönnénk meg a karakter elmúlt 10 évét a Marvel Moziverzumban.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article
Bad Boys

A Sony végre kitűzte a Bad Boys for Life új bemutatóját

Next Article

Itt a The Predator első előzetese!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!