Gőzerővel készül a Farkas 3, újabb képek az öreg Loganról

A legújabb képeken egy viharvert limuzin látható, melyben maga Logan is helyet foglalt a Wolverine: Weapon X forgatásán.

A legújabb képeken egy viharvert limuzin látható, melyben maga Logan is helyet foglalt a Wolverine: Weapon X forgatásán.

Múlt hónapban indult a Farkas 3 forgatása, melynek hivatalos címét még mindig nem tudjuk, csak utalások vannak rá. Kaptunk már egy adag képet a Wolverine 3-ból, amin az öreg Logan, és pár fiatalabb mutáns látható. A legfrissebb képeken csak Logan látható, amint egy szétlyuggatott limóval épp menekülőre fogja dolgot.

A filmet jelenleg a New Orleans-i stúdióban rögzítik, és a nyár végéig el fog tartani. A korábban feltűnt képeken egy fiatal mutáns is látható X-23 névvel, aki valószínűleg egy klón lesz. Sajnos a most kikerült fotók nem árulnak el sokat róla, továbbra is kérdőjeles, hogy milyen szerepe lesz Logan mellett a filmben.

A 20th Century Foxnak ez lesz az első R-besorolású X-Men filmje, miután a Deadpool akkora sikert ért e, hogy nyugodt szívvel kértek durvább, és erőszakosabb képregényfilmet a rendezőtől.

Total
0
Shares
Previous Article

Jason Bourne új előzetes inkább a színészekre fókuszál

Next Article

Jövő héten ismét jelentkezünk Podcastban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!