Főoldal Filmek Godzilla x Kong: Az új birodalom rendezője szerint soha nem látott fenyegetést tartogat az új főellenség
Filmek

Godzilla x Kong: Az új birodalom rendezője szerint soha nem látott fenyegetést tartogat az új főellenség

Godzilla és Kong méltó ellenfelet kap a folytatásban, Skar King mindennél nagyobb fenyegetést jelent.

801
Godzilla x Kong: Az új birodalom
Forrás: Warner Bros.

A Godzilla x Kong: Az új birodalom új főellenségét már láttuk az előzetesben. A Titánokkal kapcsolatban Adam Wingard rendező elmondta, hogy a Godzilla és Kong közötti konfliktus soha nem látott szintre fokozódik. A Skar King, egy félelmetes új kihívó, aki a sötétségből bukkan elő, s a trónt követeli.

A Total Filmnek adott interjújában Wingard bővebben beszélt az új filmről, új részleteket árult el Skar Kingről, egy olyan főellenségről, amely szerinte újra fogja definiálni a Szörnyuniverzum örökségét. Ez az új ellenfél nem pusztán egy szörny; az emberi önteltség és agresszió szimbóluma, és mindezt felnagyítva a Titánok méretére. Skar Kinget egy cél hajtja csak: a világuralom.

A Skar King szinte az emberiség legrosszabb tulajdonságainak felfokozott változatát képviseli, miközben Kong az emberiség legjobb tulajdonságait.

Ami érdekes ebben az új filmben, hogy egy olyan irányba megyünk, amit szerintem ez a sorozat még soha nem látott, vagyis Skar King bizonyos értelemben a legközelebb áll ahhoz, hogy az emberi fenyegetés valaha is szembe kerüljön magával a Titánnal.

Adam Wingard

Wingard az interjúban arra is kitért, hogy a tét még sosem volt ilyen nagy. Minden korábbinál erősebb összefogásra lesz szükség, ha szeretnék legyőzni ezt a hatalmas ellenséget.

Azt mondanám, hogy a Skar King a legnagyobb fenyegetés, amit ezekben a filmekben láttunk. Tényleg egy teljes csapatra lesz szükség, hogy legyőzzék, mert túl nagy ahhoz, hogy csak egy titán legyőzze.

Adam Wingard

A film hivatalos szinopszisa szerint: “A mindent eldöntő, minden eddiginél nagyobb háború nem ért véget azzal, hogy Kong és Godzilla szembetalálkozott és összemérte az erejét. Mert az ember most már kénytelen belenyugodni, hogy nem ő a legerősebb a földön. És nem ismeri igazán a saját világát: várja még néhány eddig rejtve maradt meglepetés. Bujkál még valami a föld alatt, ami felébredt és pusztítani akar. Az emberiség képtelen megállítani. Talán Kong is képtelen volna. És Godzilla is. De ha ők ketten összefognának, akkor esetleg megmenekülhetnének ők is és mi is…”

Godzilla x Kong: Az új birodalom 2024. április 12-én kerül a mozikba.

Godzilla x Kong: The New Empire
Forrás: Warner Bros.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla x Kong: Új birodalom
Filmek

Megtalálták Adam Wingard utódját a Godzilla x Kong folytatására

Ígéretes rendezőt kapott a Godzilla x Kong következő fejezete.

Godzilla x Kong: The New Empire
Filmek

A Marvel egyik írója dolgozik a Godzilla x Kong folytatásán

Készül a Godzilla x Kong folytatása, miután rekordokat döntött az új film.

Godzilla x Kong: Új birodalom
Filmek

A Top Gun: Maverick miatt kellett anno újraforgatni a Godzilla Kong ellen jeleneteit

A rendező beszélt még többek között arról is, hogy ki ihlette a...