Wide Screen
Image default
Játékok

George R.R. Martin egy Trónok Harca szerű játékon dolgozik?

A Trónok Harca atyja egy egészen hatalmas projekt mögött állhat a FromSoftware munkatársaival egyetemben.

A Trónok Harca atyja egy egészen hatalmas projekt mögött állhat a FromSoftware munkatársaival egyetemben.

Ha hihetünk a Spawn Wave-nek, akkor a Sekiro alkotói igencsak grandiózus feladat előtt állnak. Egy nyílt világú középkori szerepjátékon dolgoznak, amelyben segítségükre van Gerorge R.R. Martin is. Rengeteg vér, árulás és egyéb brutális dolgok, amelyek nem hiányozhatnak a hangulat megteremtéséhez. Előzetes jelentések szerint a világ hatalmas lesz, több bejárható királysággal. Egészen egyedi dolog a játékban az, hogy ezeket a területeket saját sorrendünkben járhatjuk be, a helyi uralkodót legyőzve hasznos képességekre tehetünk szert.

Az írózseni a belsős információk szerint nem csupán egy név lesz a játék mögött, hanem saját maga dolgozta ki az alkotás világát és a fő történetszálat is. Rosszmájúak szerint ezért nem halad a tél szeleivel. Ez a részlet igencsak felkeltheti az érdeklődést, hiszen ha csak a Trónok Harca minőségének közelébe ér, már egy igencsak jó játékot fogunk kapni. A fejlesztők eddig nem nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban, valószínűleg a leleplezésig nem is fognak. Kiadó egyelőre nem tisztázott, de valószínűleg a FromSoftwarrel jó kapcsolatot ápoló Bandai Namco lesz.

Elég erősen pletyka szintű ez a híresztelés egyelőre, viszont ha igaz valószínűleg az E3-on hallunk felőle valamit. Egy esetleges játékmenet esetén már a megjelenés sem lenne olyan nagyon messze. Reménykedünk benne, hogy Martin most sem hibázik majd.

Még több a témában...

Elhunyt a Trónok harca rémfarkasa

Vigh Martin

Briliáns Trónok harca-utalásra lettek figyelmesek a rajongók a Westworld legutóbbi részében

Vigh Martin

George R. R. Martin hasznosan tölti a karantént, gőzerővel írja a Trónok harca folytatását

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat