George Lucas

George Lucas is vendégszerepelt a Star Wars: Skywalker korában

Állítólag a Star Wars: Skywalker korában hallható volt egy olyan sikoly, amit maga George Lucas eresztett el.

Állítólag a Star Wars: Skywalker korában hallható volt egy olyan sikoly, amit maga George Lucas eresztett el.

Több mint egy hónappal a Skywalker kora bemutatója után még mindig derülnek ki érdekességek a trilógia befejező részéről. Most éppen azon megy a találgatás, hogy George Lucas, a franchise mindenkori teremtője mikor kapott szerepet a filmben, noha csak hangban, azon belül is egy sikolyban kapott szerepet.

A rajongói kérdésekre többnyire már választ kaptunk a képes útmutatóból, aminek köszönhetően megerősítést nyert, hogy a Star Wars: Lázadók animációs sorozatból a Szellem hajó is szerepelt a film végső csatájában az Exegolon, de ebből derült ki, hogy hívják a Ren lovagjainak tagjait, ám Lucas cameo jelenete még ebből sem derült ki.

Geroge Lucas nem először játszott vendégszerepet, hiszen már az előzménytrilógia A Sith-ek bosszújában is látható volt. Akkor Baron Papanoida karaktert játszotta, akit az operaház jelenetben szúrhattak ki. A Skywalker kora túlment ezen is, hiszen nem elég, hogy Lucas szerepet kapott benne, de még a legendás John Williamst is láttuk a Kijimin.

Lucast nem különösebben érdekelte a Skywalker kora, hiszen még a bemutatót is kihagyta, azonban az ABC News interjújából kiderült, hogy nem teljesen idegen számára a trilógia befejező része, ugyanis ő maga is szerepet kapott. Az egyik sikoly a filmben Lucastól származott, sajnos azonban David Acord és Matthew Wood hangtervezők nem árulták el, hogy melyik. Csak azt erősítették meg, hogy egy különleges sikoly kapott helyet a történetben.

Lucas nem először adja hangját, hiszen a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetben és Az utolsó Jedikben is hallható volt, de hogy ezúttal melyik jelenetben, azt majd csak a Skywalker kora lemezes és digitális megjelenése után lehet kifürkészni, de biztosak vagyunk benne, a rajongók nem adják fel, amíg rá nem jönnek az igazságra.

Total
15
Shares
Previous Article

Lehet messzebb vagyunk a PS5 leleplezéstől, mint gondoltuk

Next Article
Ragadozó madarak

KRITIKA: Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása)

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!