Főoldal Játékok [GC 2020] Ilyen lesz a Fall Guys második szezonja
Játékok

[GC 2020] Ilyen lesz a Fall Guys második szezonja

Irány a sötét középkor!

538

Kicsivel több, mint egy hónap telt csak el a megjelenés óta, a Fall Guys: Ultimate Knockout mögött álló Mediatonic azonban máris készen áll a következő szezon rajtjára. A Gamescom 2020 nyitónapjának keretein belül nyerhettünk betekintést a hamarosan érkező újdonságokba. Mindezek előtt azonban Joe Welsh, a játék vezető tervezője megköszönte az elképesztő mértékű támogatást, amit kaptak a közönségtől. Bevallotta, nem számítottak ekkora sikerre, és külön köszönetet mondott a beérkezett visszajelzésekért és rajongói munkákért.

A második szezon fő témája nem más lesz, mint a fantasy elemekkel dúsított középkor. Minden újdonság tematikusan kapcsolódni fog a kijelölt témakörhöz, márpedig új tartalommal bőven készült a csapat. A frissen kiadott előzetesben hat új pályát figyelhetünk meg, melyek között lesz olyan is, amely teljesen új játékmódot hoz magával. A már megszokott feladatokat is áthelyezik a lovagkori környezetbe, bástyák és tornyok díszítik az arénák határait minden esetben.

Új kosztümök is elérhetőek lesznek, részben a boltból vásárolható formában, részben a Season Progress által feloldható extraként. Láthattunk lovagot, vikinget, sárkányt, boszorkányt és mágust is, de valószínűleg nem lőtték el az összes meglepetést rögtön a beharangozáskor. Gameplay felvételeket is mutattak az új körítésben, és az már most látszik, hogy legalább olyan jó móka marad a Fall Guys, mint eddig.

Szerző

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...