Wide Screen
Image default
Gamer

[Gamescom 2019] Hangulatos kedvcsinálót kapott a Need for Speed Heat

Igazán hangulatos kedvcsinálót kaptunk a novemberben érkező új Need for Speed játékhoz.

Sok-sok versenyzés, ráadásul nappal és éjszaka is. Ezt ígéri az új Need for Speed játék, plusz a két említett esemény között még sokat szöszölhetünk is az autónkon. Rengeteg eddig népszerű dolog fog visszatérni, sok-sok olyan kis apró része a játéknak, amiért szerettük a sorozatot.

Nappal különböző versenyeken vehetünk részt, amikben pénzt gyűjthetünk a verdáink turbózására. Figyeljünk azonban a szabályokra, ugyanis a rendőrök előszeretettel kószálnak ugyanúgy Palm City utcáin, mint mi. Amint leszáll az éj leple, kezdődhetnek az igazi illegális versenyek, amin növelhetjük a respektünket a versenyzők között. Vigyázni kell azonban ezzel, hiszen a rend éber őrei is fel fognak ránk figyelni ezek miatt.

Kaptunk még egy mobil alkalmazást is a játékhoz, ami már el is érhető. Ebben szabadon tuningolhatjuk az autókat, és a terveket aztán később át is tudjuk majd ültetni a megjelent játékba. A Need for Speed Heat november 8-án teszi tiszteletét PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Még több a témában...

Ingyenes a The Fate of Atlantis első része!

Héja Szabolcs

NBA 2K partner lett az amerikai csodatini

Héja Szabolcs

JÁTÉKTESZT: Crash Team Racing Nitro-Fueled

Ragács András

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább