Wide Screen
Image default
Játékok

[Gamescom 2019] Folytatódik a Beneath a Steel Sky

A 2D-t viszont immár cell shadinges 3D helyettesíti.

Egyik szemem sír, a másik nevet. Folytatást kap minden idők egyik legikonikusabb point n’ click kalandjátéka, az 1994-es Beneath a Steel Sky. A Beyond a Steel Sky-ra keresztelt folytatást ugyan már bejelentették korábban az Apple Arcade-en márciusban, de mozgóképet, sőt mi több gameplayt most láthatunk belőle először. Sajnos a kor szellemének megfelelően már nem 2D a játék hanem 3D, s mellé kapott némi cell shading hatást, hogy a képregényes jelleg megmaradjon. S pont az a gond: így kissé elvesztette azt a varázsát, ami hajdanán körbelengte.

A fejlesztés mögött ezúttal is a Revolution Software áll (talán a Broken Sword szériáról jobban ismertek). Ezúttal is Charles Cecil vezeti és fogja össze a munkát, a folytatáshoz pedig ismét sikerült megnyerni Dave Gibbons világhírű képregény művészt (készít is a játék mellé egy comic bookot, mint az előzőhöz, csak most már animált formában kapjuk meg majd). A sztori főhőse természetesen Robert Foster, valamint a Revolution találmánya, a Virtual Theatre is tiszteletét teszi továbbfejlesztett formában. A megjelenés egyelőre Apple Arcade-en és PC-n biztos, a konzolok csak általánosan lettek megjelölve, pedig a megjelenés még idén várható.

Még több a témában...

Demót kap a Resident Evil 3

Sinka Tamás

JÁTÉKTESZT: Mega Man Zero/ZX Legacy Collection

Fonyódi Dávid

Képek szivárogtak ki a Resident Evil 3 Remake-ből

Fonyódi Dávid

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon