Főoldal Filmek Fülöp-szigeteken egy kábelszolgáltató leadta a Bosszúállók: Végjáték kalózváltozatát a tévében
Filmek

Fülöp-szigeteken egy kábelszolgáltató leadta a Bosszúállók: Végjáték kalózváltozatát a tévében

Alighanem ez minden idők legpofátlanabb kalózkodása, ugyanis egy nappal a Bosszúállók: Végjáték bemutatója után egy Fülöp-szigeteki tévécsatorna leadta a filmet.

644
Bosszúállók: Végjáték

Alighanem ez minden idők legpofátlanabb kalózkodása, ugyanis egy nappal a Bosszúállók: Végjáték bemutatója után egy Fülöp-szigeteki tévécsatorna leadta a filmet.

Mivel az elmúlt egy évben az internet népe másról sem beszél, mint a Bosszúállók: Végjátékról, így sejteni lehetett, hogy a film rövid időben belül felüti majd fejét valamelyik kalózoldalon, de arra talán senki sem számított, hogy egy nappal a bemutató után az egyik tévécsatorna már tévében is leadja a filmet – természetesen kalózformátumról van szól.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Fülöp-szigetek nem arról híres, hogy betartaná a szerzői jogokat, de mindez odáig fajult múlt héten, hogy kamerával felvett Bosszúállók: Végjátékot a tévében is leadták. A helyi Orient Cable nevű tévécsatorna úgy gondolta, hogy április 25-én képernyőre tűzi a Bosszúállókat, mindezt úgy, hogy nem kapott hivatalos engedélyt a film vetítésére. A kábelszolgáltató egyébként annyira pici, hogy kizárólag a Dipolog városában van hálózata, jó eséllyel ezért döntöttek a film sugárzása mellett. Pechjükre igen hamar felfigyeltek a turpisságra, ugyanis a Teatro de Dapitan nevű mozilánc egyik emberének fülébe jutott, aki azonnal értesítette a helyi szerveket.

A rendőrség gyors közbenjárásának köszönhetően a filmet leállították, és helyette a Captain Barbell című másik szuperhősfilmet kezdtek sugározni, a legszebb az egészben, hogy annak is egy kamerás változatát, de ezen már meg sem lepődünk. Az Orient Cable nem nyilatkozott mindeddig az ügyben, de a Teatro de Dapitan bírósághoz fordult az eset miatt. Nem tudni, hogy a Disney milyen lépéseket tesz az ügyben, de valószínűleg rábízzák a helyi moziláncra a pert.

Bosszúállók: Végjáték

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események