[FRISSÍTVE] Szinkronos előzetest kapott a Pókember: Irány a Pókverzum

A Sony bemutatta az idei egyetlen Pókember-film előzetesét, ami igazából egy animációs rajzfilm lesz, főszerepben Miles Morales-szel.

A Sony bemutatta az idei egyetlen Pókember-film előzetesét, ami igazából egy animációs rajzfilm lesz, főszerepben Miles Morales-szel.

A Sony végre lerántotta a leplet a Pókember: Irány a Pókverzum előzeteséről, ami egy picit más lesz attól, mint amit láttunk az elmúlt években a mozikban. A főhősünk itt nem az a barátságos és közkedvelt Pókember lesz, aki nem mellesleg időközben kiöregedett a bűnüldözésből, hanem Miles Morales.

Természetesen a rajzfilmben feltűnik majd a jól ismert Pókember is, de a főszerepet ebben az új univerzumban nem ő kapja, hanem afroamerikai barátja, Miles Morales, akivel eddig nem találkoztunk a moziban. Mindössze egy utalást kaptunk rá a tavaly bemutatott Pókember: Hazatérésben Donald Glover színésztől. A humor és szórakozás mellett az akció is garantált lesz, egyszóval egy nagyon ütős Pókember-rajzfilmet kapunk év végén.

A Sony az első trailer mellé csatolt egy posztert is, illetve azt is megtudtuk, hogy a szereplők mely sztároktól kölcsönzik a hangjukat. Hailee Steinfeld lesz Gwen Stacy, akivel a trailer végén találkozunk, Mahershala Ali lesz Miles Aaron bácsikája, Brian Tyree Henry adja hangját Miles édesapjának (Jeffersonnak), Luna Lauren Velez Rio lesz, azaz Miles édesanyja, míg May néni Lily Tomlin hangján szólal meg.

Christopher Miller és Phil Lord producerek a Pókember: Irány a Pókverzum idén december 14-én mutatják be a mozikban.

Total
0
Shares
Previous Article
Colin Trevorrow

Colin Trevorrow nem gondolja, hogy a The Book of Henry bukása miatt kellett távoznia

Next Article
J.J. Abrams

J.J. Abrams Az ébredő Erő operatőrével filmezi az Episode IX részt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!