Új Mutánsok

[FRISSÍTVE] Megérkezett az Új Mutánsok első előzetese – feliratozva!

Tegnap a rendező beharangozta, ma pedig bemutatták az első X-Men spin-offot, az Új Mutánsok mozifilmet.

Tegnap a rendező beharangozta, ma pedig bemutatták az első X-Men spin-offot, az Új Mutánsok mozifilmet.

Josh Boone rendező tegnap jelentette be, hogy ma éjjel – ami magyar idő szerint délelőtt 9 órát jelent – mutatják be az X-Men univerzum első önálló filmjét, ami percre pontosan meg is érkezett 9 óra után.

Tegnap már mi is elmondtuk, amit korábban a direktor megosztott velünk, hogy az Új Mutánsok atmoszférája igazán különleges lesz, és ezt remekül adta vissza az első trailer. Mert míg a képregények világában járunk, addig a horror zsánerei fogják felemészteni érzékszerveinket. Sokáig nem tudtuk elképzelni, hogy miként is kell majd értelmezni az előbbi gondolatot, de megnézve az első videót az világossá vált, hogy ez bizony kőkemény horrorfilm lesz, ami egy korábban bemutatott X-Men filmhez sem fog kapcsolódni.

Az Új Mutánsok lehet minden idők legeredetibb szuperhősfilmje, melyben nem a szuperképességekre és az egyenruhákra lesz kihegyezve a hangsúly, hanem a történetre és a rettegésre, amiből már most kaptunk egy csipettel. Sőt, tovább megyünk, még a gyerekek is teljesen “emberinek” tűnnek, de ez biztosan változni fog a későbbiekben, mert most csak a horrort szerették volna nyomatékosítani.

Az Új Mutánsok 2018. április 12-től a magyar mozikban.

Total
0
Shares
Previous Article

Komoly utalás a Star Wars: Az utolsó Jedik IMAX poszterén

Next Article

Új képek a The Walking Dead 8. évadából - Hamarosan jön a 100. epizód!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!