Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

[FRISSÍTVE] Megérkezett az Új Mutánsok első előzetese – feliratozva!

Tegnap a rendező beharangozta, ma pedig bemutatták az első X-Men spin-offot, az Új Mutánsok mozifilmet.

Josh Boone rendező tegnap jelentette be, hogy ma éjjel – ami magyar idő szerint délelőtt 9 órát jelent – mutatják be az X-Men univerzum első önálló filmjét, ami percre pontosan meg is érkezett 9 óra után.

Tegnap már mi is elmondtuk, amit korábban a direktor megosztott velünk, hogy az Új Mutánsok atmoszférája igazán különleges lesz, és ezt remekül adta vissza az első trailer. Mert míg a képregények világában járunk, addig a horror zsánerei fogják felemészteni érzékszerveinket. Sokáig nem tudtuk elképzelni, hogy miként is kell majd értelmezni az előbbi gondolatot, de megnézve az első videót az világossá vált, hogy ez bizony kőkemény horrorfilm lesz, ami egy korábban bemutatott X-Men filmhez sem fog kapcsolódni.

Az Új Mutánsok lehet minden idők legeredetibb szuperhősfilmje, melyben nem a szuperképességekre és az egyenruhákra lesz kihegyezve a hangsúly, hanem a történetre és a rettegésre, amiből már most kaptunk egy csipettel. Sőt, tovább megyünk, még a gyerekek is teljesen “emberinek” tűnnek, de ez biztosan változni fog a későbbiekben, mert most csak a horrort szerették volna nyomatékosítani.

Az Új Mutánsok 2018. április 12-től a magyar mozikban.

Még több a témában...

[PLETYKA] Egészen érdekes befejezést kaphat a Bosszúállók 4.

Kévés Bence Mihály

Végre itt van a Deadpool 2 szinkronos előzetese!

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték írói elárulták, hogy Adam Warlock miért nem kapott még szerepet

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább