Jason Bourne

Frank Marshall producer optimistán nyilatkozott a Jason Bourne franhcise jövőjéről

Hamarosan visszatérhet Jason Bourne?

Az első Jason Bourne-filmet még 2002-ben mutatták be Matt Damon főszereplésével, majd három másik folytatás követett és egy spin-off Jeremy Rennerrel az élén, amit sokan ezért nem is tekintik a franchise részének. 2016-ban végül a főhősről elnevezett, csak Jason Bourne címen bemutatták az új részt, melyre picit megkopott a főhősünk renoméja, azonban Frank Marshall producer szerint nincs még minden veszve.

A Collider folytatott egy rövid beszélgetést a producerrel, aki elmondta a lapnak, reméli hamarosan visszatérhet a franchise a mozikba. Az interjúban ő is kiemelte, hogy vakvágánynak tűnt a spin-off rész, de reméli, Matt Damon és Paul Greengrass rendező hamarosan visszatérnek a hatodik filmre.

Szeretem a Bourne szériát, és úgy gondolom, hogy ez egy lehetőség más rendezők számára, akik csatlakozhatnak most. Szóval remélem, hogy találunk egy új történetet Bourne számára és egy új rendezőt. Keressük.Frank Marshall

A producer szavából nehéz kivenni, hogy a franchise folytatásán, vagy az újraindításán dolgozik Damon nélkül. Nehéz megmondani, hogy melyik utat válasszák, hiszen A Bourne-hagyaték és a Treadstone bizonyították, hogy a világ kibővítése nem olyan egyszerű feladat, mint azt sokan gondolják.

A problémát az jelenti, hogy a legutóbbi rész óta sorozattal bővítették a szériát, s a Treadstone után nehéz elképzelni, milyen irányba lehetne vinni a történetet, s Marshall szavaiból azt lehet kivenni, hogy Damon sem különösen lelkesedik a szerepért, bár a producer szeretne folytatást, a főszereplő inkább nemet mondana rá.

Total
4
Shares
Previous Article

A Call of Duty: WWII is bekerül a PS Plus ingyenes játékainak kínálatába

Next Article
Deadpool

A Deadpool készítője egy megtépett Mickey egérrel ostorozza a Disneyt, amiért még nem készült el a harmadik rész

Related Posts