Főoldal Filmek Frank Marshall producer optimistán nyilatkozott a Jason Bourne franhcise jövőjéről
Filmek

Frank Marshall producer optimistán nyilatkozott a Jason Bourne franhcise jövőjéről

Hamarosan visszatérhet Jason Bourne?

474
Jason Bourne

Az első Jason Bourne-filmet még 2002-ben mutatták be Matt Damon főszereplésével, majd három másik folytatás követett és egy spin-off Jeremy Rennerrel az élén, amit sokan ezért nem is tekintik a franchise részének. 2016-ban végül a főhősről elnevezett, csak Jason Bourne címen bemutatták az új részt, melyre picit megkopott a főhősünk renoméja, azonban Frank Marshall producer szerint nincs még minden veszve.

A Collider folytatott egy rövid beszélgetést a producerrel, aki elmondta a lapnak, reméli hamarosan visszatérhet a franchise a mozikba. Az interjúban ő is kiemelte, hogy vakvágánynak tűnt a spin-off rész, de reméli, Matt Damon és Paul Greengrass rendező hamarosan visszatérnek a hatodik filmre.

Szeretem a Bourne szériát, és úgy gondolom, hogy ez egy lehetőség más rendezők számára, akik csatlakozhatnak most. Szóval remélem, hogy találunk egy új történetet Bourne számára és egy új rendezőt. Keressük.

Frank Marshall

A producer szavából nehéz kivenni, hogy a franchise folytatásán, vagy az újraindításán dolgozik Damon nélkül. Nehéz megmondani, hogy melyik utat válasszák, hiszen A Bourne-hagyaték és a Treadstone bizonyították, hogy a világ kibővítése nem olyan egyszerű feladat, mint azt sokan gondolják.

A problémát az jelenti, hogy a legutóbbi rész óta sorozattal bővítették a szériát, s a Treadstone után nehéz elképzelni, milyen irányba lehetne vinni a történetet, s Marshall szavaiból azt lehet kivenni, hogy Damon sem különösen lelkesedik a szerepért, bár a producer szeretne folytatást, a főszereplő inkább nemet mondana rá.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Jason Bourne
Filmek

Oscar-díjas rendezővel készül a Jason Bourne 6.; Matt Damon visszatér?

Jason Bourne visszatér, a kérdés, hogy Matt Damon partner-e benne.

Jruassic World: Világuralom
Filmek

A Jurassic World: Világuralom csak a trilógia vége, nem a sorozaté

„Többet akarunk kihozni ebből a világból.”

Indiana Jones
Filmek

Az Indiana Jones producere megerősítette a rendezőt

Végre hivatalos, ki rendezi az ötödik Indiana Jones-filmet.