Főoldal Filmek Frank Grillo ismét Crossbones visszatértét pedzegeti
Filmek

Frank Grillo ismét Crossbones visszatértét pedzegeti

A színész Instagram profilján húzza a rajongók agyát? Vagy Crossbones az Amerika kapitány: Polgárháború után ismét feltűnik a Marvel Moziverzumban?

729

A színész Instagram profilján húzza a rajongók agyát? Vagy Crossbones az Amerika kapitány: Polgárháború után ismét feltűnik a Marvel Moziverzumban?

A sztárok nem restek a közösségi oldalaikon utalgatni esetleges szerepekre, ezzel is a rajongók idegeit húzva. Jelen esetben az Amerika kapitány filmekben feltűnt Frank Grillo tette ezt. Crossbones visszatér?

A színész korábban is posztolt már Crossbones játékfiguráról ami persze magában nem jelent sokat, de a leírásai már elegek ahhoz, hogy elkezdjünk spekulálni. Továbbá látni vélték még a Bosszúállók 4. részének a forgatásán, és ha figyelembe vesszük az időutazós pletykákat, talán egy múltbéli jelenetben visszaköszönhet Amerika Kapitány ellenfele a jövő évi folytatásban. Korábban az ABC News-nak adott interjújában így nyilatkozott:

Azt hiszi meghalt, ugye? Látta a testét? Mit látott? Ez történt legutóbb. Nem mondok semmit, csak azt, hogy … nem látta a testet.

Legutóbbi alkalommal pedig mindent megtett, hogy elhallgattasson minden pletykát ami azt sugallja, hogy visszatérne:

Hosszú távú szerződésem van velük és ez egy szuperhős film. Soha nem tudhatod. Nincs semmi ötletem. Körülbelül két hete beszéltem erről, és az emberek ugrottak a dologra és azt hitték azt mondtam, hogy visszatér. Nem. Ez nevetséges. De meglátjuk mi történik.

Ti mit gondoltok róla, látjuk még Crossbonest? Szokásuk hazudni a színészeknek és rendezőknek, mint például James Gunn. Ő váltig állította, hogy az Őrzök és a Bosszúállók sosem találkoznak. Azóta sok víz lefolyt a Dunán és a fél Univerzum “eltűnt”..

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Közelgő események