Wide Screen
Image default
Filmek

Frank Grillo ismét Crossbones visszatértét pedzegeti

A színész Instagram profilján húzza a rajongók agyát? Vagy Crossbones az Amerika kapitány: Polgárháború után ismét feltűnik a Marvel Moziverzumban?

A színész Instagram profilján húzza a rajongók agyát? Vagy Crossbones az Amerika kapitány: Polgárháború után ismét feltűnik a Marvel Moziverzumban?

A sztárok nem restek a közösségi oldalaikon utalgatni esetleges szerepekre, ezzel is a rajongók idegeit húzva. Jelen esetben az Amerika kapitány filmekben feltűnt Frank Grillo tette ezt. Crossbones visszatér?

A színész korábban is posztolt már Crossbones játékfiguráról ami persze magában nem jelent sokat, de a leírásai már elegek ahhoz, hogy elkezdjünk spekulálni. Továbbá látni vélték még a Bosszúállók 4. részének a forgatásán, és ha figyelembe vesszük az időutazós pletykákat, talán egy múltbéli jelenetben visszaköszönhet Amerika Kapitány ellenfele a jövő évi folytatásban. Korábban az ABC News-nak adott interjújában így nyilatkozott:

Azt hiszi meghalt, ugye? Látta a testét? Mit látott? Ez történt legutóbb. Nem mondok semmit, csak azt, hogy … nem látta a testet.

Legutóbbi alkalommal pedig mindent megtett, hogy elhallgattasson minden pletykát ami azt sugallja, hogy visszatérne:

Hosszú távú szerződésem van velük és ez egy szuperhős film. Soha nem tudhatod. Nincs semmi ötletem. Körülbelül két hete beszéltem erről, és az emberek ugrottak a dologra és azt hitték azt mondtam, hogy visszatér. Nem. Ez nevetséges. De meglátjuk mi történik.

Ti mit gondoltok róla, látjuk még Crossbonest? Szokásuk hazudni a színészeknek és rendezőknek, mint például James Gunn. Ő váltig állította, hogy az Őrzök és a Bosszúállók sosem találkoznak. Azóta sok víz lefolyt a Dunán és a fél Univerzum “eltűnt”..

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

A Végtelen háborúban a Fekete Rend vezetője, Corvus Glaive az egyik szereplőt megölte volna

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

S.J. Clarkson rendezővel az élén egy titkos Pókember projekten dolgozik a Sony és a Marvel

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat