Főoldal Filmek Forog a Dűne 2. része, és a hivatalos szinopszis szerint
Filmek

Forog a Dűne 2. része, és a hivatalos szinopszis szerint

Már forog a Dűne 2. része, amihez kaptunk egy leírást most.

193
Dűne
Forrás: Warner Bros.

Miután a Dűne, első rész az eredeti regény történetének csak az első felét dolgozta fel a filmvásznon, a Warner Bros. most ízelítőt ad abból, hogy mire számíthatunk, amikor a mozifilm második rész jövőre kijön a mozikba, vagyis a Dűne 2. cselekménye hol veszi majd fel a fonalat az.

Minap maga Denis Villeneuve osztott meg egy hivatalos képet a közösségi médiában, hogy elstartolt a forgatás. A mai napon már a magyarországi Origo Studios falai között is beindult a munka, csütörtöktől pedig hivatalosan is nálunk forog a folytatás. Azzal a hírrel együtt, hogy a forgatás hivatalosan is elkezdődött, a Warner Bros. kiadott egy szinopszist a filmhez.

A folytatás Paul Atreides mitikus utazását mutatja be, amint egyesül Chanivel és a fremenekkel, miközben bosszút áll a családját elpusztító összeesküvők ellen. Választania kell élete szerelme és az ismert univerzum sorsa között, és igyekszik megakadályozni a szörnyű jövőt, amelyet csak ő láthat előre.

A Warner Bros. Pictures és a Legendary Entertainment megadta az engedélyt a folytatás előtt, a rendezői székbe visszatér Denis Villeneuve az első rész után. Az eredetileg 2023 októberére bejelentett Dűne 2. rész csak 2023. november 17-én kerül a mozikba, miután eltolták a bemutató időpontját. Az első részhez képest viszont a folytatást kizárólag a mozikban fogják bemutatni, vagyis az HBO Maxen nem lesz elérhető a megjelenés napján.

A Dűne első és második része Frank Herbert sci-fi regénye alapján készül. Az első film azzal ér véget, hogy Paul Atreides és Jessica végre egyesült a Fremenek családjával. A folytatásban visszatérnek az első rész sztárjai, köztük például Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin és még sokan mások. Hozzájuk csatlakoznak majd olyan új arcok, mint Christopher Walken és Florence Pugh.

Dűne
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Dűne: Második Rész
Filmek

Véget értek a sztrájkok, ennek örömére előbb jön a Dűne: Második Rész

Végre egy jó hír a sok csúsztatás után: korábban láthatjuk a Dűne...

Warner Bros.
Filmek

Néhány év múlva megvásárolhatják a Warner Bros.-t, és már a lehetséges vevő is megvan

Gazdát cserélhet a Warner Bros. Pictures, és ennek komoly hatásai lesznek a...

Warner Bros.
Filmek

A Warner Bros. 300-500 millió dolláros veszteséggel számol a 2023-as évben a sztrájkok miatt

A Warner Bros. már érzi a sztrájkok hatásait, több százmilliós veszteséggel számol.

Dűne: Második Rész
Filmek

Denis Villeneuve szerint “álom lenne”, ha elkészülne a Dűne 3. része

Hivatalos bejelentés még nincs, de néhány szót már papírra vittek a Dűne...