Ahsoka Tano

Forog a Disney+ Ahsoka című sorozata, amiből egy képet is kaptunk

Forgatják a rajongók közkedvelt karakterének saját sorozatát.

Hivatalosan is megkezdődött az Ahsoka, a Disney+ következő Star Wars eredeti sorozatának forgatása a tengerentúlon. A Disney még 2020 decemberében jelentette be, hogy Ahsoka Tano bemutatkozása után a The Mandalorian című sorozatban visszatér saját sorozatával. Kissé elnyújtották az előkészületet, de várakozások után végre elcsattant a csapó.

A Star Wars hivatalos Twitter-fiókja osztotta meg a hírt egy képpel a forgatásról. Bár sok mindent nem tudtunk meg a készülő sorozatról, a fotón mindössze a széria logója szúrható ki az egyik szék háttámláján, valamint az Ahsoka írójának és vezető producerének, Dave Filoninak az ikonikus kalapja látható még a megosztott fényképen.

További részleteket nem árultak el az Ahsoka-sorozatról, amiről továbbra is nagyon keveset árultak el a készítők. Még hivatalos megjelenési dátumot sem kapott, azonban azt megerősítették, hogy a limitált sorozat a The Mandalorian idővonalán fog játszódni. Ráadásul az események egy “csúcspontot jelentő történetbeli eseményben” fognak tetőzni a The Mandalorian mellett – jelentsen ez bármit is.

Ahsoka főszereplője Rosario Dawson lesz, aki élőszereplős formában először keltette életre Anakin Skywalker egykori tanítványát, miután bemutatkozott a Star Wars: A klónok háborúja című animációs rajzfilmben. Míg az animációs sorozatban Ashley Eckstein kölcsönözte Ahsoka hangját, addig élőszereplős térben Dawson a The Mandalorian 13. fejezetében nemcsak hangban, de képben is bemutatta a rajongók közkedvelt karakterét.

Dawson mellett Hayden Christensen, Ray Stevenson, Mary Elizabeth Winstead, Ivanna Sakhno és Natasha Liu Bordizzo lesz látható még a sorozatban. Filoni korábban elárulta, hogy Ahsoka számára “már régóta” tervben volt egy önálló sorozat.

Egy örökkévalóságnak tűnhet majd várni Ahsokára, azonban a rajongók hamarosan visszatérhetnek a messzi-messzi galaxisba, hiszen a Disney+ Obi-Wan Kenobi-sorozata két epizódos premierrel érkezik 2022. május 27-én.

Total
9
Shares
Previous Article
Ms. Marvel

Kevin Feige elárulta, miért kellet Kamala Khan képességeit megváltoztatni a sorozatban

Next Article
Doctor Strange az őrület multiverzumában

Elizabeth Olsen reagált arra a pletykára, hogy Skarlát Boszorkány szerepet kap az Agatha: House of Harkness című sorozatban

Related Posts