Wide Screen
Image default
Filmek

Forgatják a Thor: Ragnarokat, és képet is kaptunk erről

Taika Waitit rendező osztott meg egy képet Twitteren a Thor 3 első forgatási napjáról.

Tegnapi nappal hivatalosan is elstartolt a Thor következő részének forgatása a távoli Ausztráliában. A Marvel addig húzta-halasztotta a harmadik részt az asgardinak, hogy csak elkészül végre. 2017-ben több képregényfilmmel is találkozhatunk a mozik műsorán. Tavasszal A galaxis őrzői 2-őt nézhetjük meg, nyáron a Pókember: Hazatérés filmet Tom Holland főszereplésében, míg ősszel a Thor 3-at.

A harmadik részt Queenslandben, egészen pontosan Gold Coastban rögzítik. Július 4. az amerikaiak legnagyobb ünnepe, de ez nem vonatkozik az ausztrálokra, ott munkanap volt, így ezzel kezdetét vette a munka, és előreláthatóan október végéig el fog tartani. Ennek apropóján Thor (Chris Hamsworth) ideiglenesen át is költözött a mesés kontinensre családjával együtt. Ha esetleg Melbourneben jársz, akkor könnyedén összefuthatsz a sztárral. A film premierét a stúdió 2017 november 3.-ra lőtte be.

Még több a témában...

Megcsinálják a Doctor Strange 2. részt

Kévés Bence Mihály

Martin Freeman megerősítette, hogy visszatér a Fekete Párduc 2. részében

Kévés Bence Mihály

Forgatási videó érkezett a Bosszúálló 4.-ből

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább