Főoldal Játékok Fontos mérföldköveket ért el a Fall Guys
Játékok

Fontos mérföldköveket ért el a Fall Guys

Sok-sok millió letöltést számlálnak már és még messze a vége.

532

Hacsak valaki az elmúlt heteket nem egy barlangban bezárva töltötte, akkor bizonyára találkozott a Fall Guys jelenséggel még akkor is, ha nincs PS4-e vagy PC-je. Az ügyességi játék ugyanis ezekre a platformokra jelent meg és hihetetlen népszerűségre tett szert. A dologhoz hozzátartozik, hogy a PlayStation Plus tulajoknak ez volt az egyik ingyenes cím augusztusban, de mit sem érne ez a kis promóció, ha az élmény nem lenne magával ragadó.

A TV-s, ügyességi vetélkedők, valamint a battle royal házasságára épülő aranyos stuff fejlesztői a mai napon fontos bejelentést tettek. A játékot 7 millióan vásárolták meg Steamen, PlayStationön pedig a PS Plus legtöbbet letöltött címévé avanzsált. A Mediatonic természetesen odáig van meg vissza és már be is lengették a Season 2-t, amelybe hamarosan (holnap) bele is kukkanthatunk a Gamescom nyitó streamjében.

Aki azonban addig se bírja ki és teljesen magával ragadta a játék (mint minket is), azoknak ajánljuk, hogy gyakran látogassák a Fall Guys Twitter fiókját, ahol napi szinten ömlenek a kisebb-nagyobb marhaságok, meg persze “igen komoly” tudományos anyagok. A napokban például megtudhattuk, hogy valójában a kis lények nem is olyan aprók, egy átlagos ember magasságával (180 cm) bírnak. Ezt viszont már igazán csak az tudja überelni, amikor egy fiatal lány, egymaga előadja a játék zenéjét, még beatboxot is bevetve.

Szerző

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...