Fontos mérföldköveket ért el a Fall Guys

Sok-sok millió letöltést számlálnak már és még messze a vége.

Hacsak valaki az elmúlt heteket nem egy barlangban bezárva töltötte, akkor bizonyára találkozott a Fall Guys jelenséggel még akkor is, ha nincs PS4-e vagy PC-je. Az ügyességi játék ugyanis ezekre a platformokra jelent meg és hihetetlen népszerűségre tett szert. A dologhoz hozzátartozik, hogy a PlayStation Plus tulajoknak ez volt az egyik ingyenes cím augusztusban, de mit sem érne ez a kis promóció, ha az élmény nem lenne magával ragadó.

A TV-s, ügyességi vetélkedők, valamint a battle royal házasságára épülő aranyos stuff fejlesztői a mai napon fontos bejelentést tettek. A játékot 7 millióan vásárolták meg Steamen, PlayStationön pedig a PS Plus legtöbbet letöltött címévé avanzsált. A Mediatonic természetesen odáig van meg vissza és már be is lengették a Season 2-t, amelybe hamarosan (holnap) bele is kukkanthatunk a Gamescom nyitó streamjében.

Aki azonban addig se bírja ki és teljesen magával ragadta a játék (mint minket is), azoknak ajánljuk, hogy gyakran látogassák a Fall Guys Twitter fiókját, ahol napi szinten ömlenek a kisebb-nagyobb marhaságok, meg persze “igen komoly” tudományos anyagok. A napokban például megtudhattuk, hogy valójában a kis lények nem is olyan aprók, egy átlagos ember magasságával (180 cm) bírnak. Ezt viszont már igazán csak az tudja überelni, amikor egy fiatal lány, egymaga előadja a játék zenéjét, még beatboxot is bevetve.

Total
0
Shares
Previous Article
Dűne

Megvan, mikor jön a Dűne előzetese

Next Article

Remek a PlayStation Plus szeptemberi kínálata

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!