Fekete Özvegy

Florence Pugh viccet csinált Fekete Özvegy ikonikus pózából a forgatáson

Improvizálásnak indult és egy jó vicc lett belőle.

Múlt héten végre bemutatták a Fekete Özvegy című filmet, amiben Scarlett Johansson mellett bemutatkozott Florence Pugh is a Marvel színeiben. És nem is akár milyen bemutatkozásban volt része, hiszen a főszereplőtől ellopta a showt, Yelena Belova karakterével pedig már idén találkozunk a Disney+ streamingszolgáltató képernyőjén.

A premier után a színésznő elárulta, hogy a film legjobb poénját improvizálta. Az egész abból a beszélgetésből indult, amit Pugh a kaszkadőrökkel folytatott a forgatáson, hogy a Fekete Özvegyben milyen lehet karaktere szuperhős póza. Miután szóba került Scarlett Johansson jellegzetes póza, a kaszkadőrök azt mondták Pughnak, hogy egy ilyen beállás után valószínűleg az összes csontját eltörné Johansson a való életben.

Az MTV News készített interjút a Marvel Moziverzum új felfedezettjével, amiben többek között ezt a furcsa pózt is kitárgyalták.

Az egész – én, aki Scarlett pózából gúnyt csinált– azért volt, mert a forgatáson, a kaszkadőrpróbán az dublőrök azt mondták, ’Ki kell találnunk a pózodat’, mire én azt feleltem: ’Ó, a fenébe, nekem is kell pózolnom’Florence Pugh

Ezután Pugh a kaszkadőrökhöz fordult, s megkérdezte tőlük, hogy mi lenne reális póz, mire azt mondták, hogy egyik szuperpóz sem ideális a földet érésre, köztük Fekete Özvegyé sem. Valószínűleg egy ilyen póz után nagyon sok csontját eltörné a karakter. Miután Pugh megdöbbenve értesült erről a felfedezésről, feltette magában a kérdést, hogy vajon Johansson tisztában volt-e ezzel, majd gúnyt csinált az Özvegy pózából.

Fekete Özvegy

Erik Pearson, a Fekete Özvegy írója éppen ott járt a forgatáson, és miután elcsípte az eszmecserét a szuperhősök pózáról és Natasha földet éréséről, beleszőtte a filmbe is ezt a viccet, így született meg a film egyik legnagyobb poénja.

Scarlett Johansson mást gondol erről, számára nem annyira vicces ez, hiszen több évnyi megfeszítő munkája veszett kárba ezzel a jó viccel.

Azt mondta, ’Sajnálom… ezt meghallottam, és tetszett’. Én meg azt feleltem erre, ’tessék, tíz évnyi munkáját húzd le a vécén’.Scarlett Johansson

Fekete Özvegy már a mozikban és online, a Disney+ streamingszolgáltatón is megtekinthető Premier Access előfizetéssel bizonyos országokban.

Total
19
Shares
Previous Article
A galaxis őrzői

James Gunn a korábbi részeknél egy nehezebb történetet ígér A galaxis őrzői vol. 3.-ban

Next Article
Valentina Allegra de Fontaine

Kevin Feige arról beszélt, hogy mit tartogat Julia Louis-Dreyfus karaktere számára az MCU

Related Posts