Close


Közelgő események

Filmek

Florence Pugh sok embert felbosszantott azzal, hogy csatlakozott a Marvel Moziverzumhoz

Sokan úgy gondolták, hogy a Marvel után kisebb filmekre nemet fog mondani Florence Pugh.

Florence Pugh sok embert felbosszantott azzal, hogy csatlakozott a Marvel Moziverzumhoz
  • PublishedMay 24, 2023

A Mennydörgők sztárja sokat gondolkozott azon, hogy aláírjon-e a Marvel Studioshoz, és hosszú évekre elkötelezze magát a Marvel Moziverzumban. Florence Pugh elismerte, hogy sokan, akikkel korábban indie, azaz független filmeken dolgozott együtt, nem örültek a hírnek, amikor elvállalta Yelena Belova szerepét a Fekete Özvegyben.

A színésznő neve már jóval azelőtt ismert volt, hogy feltűnt volna a Marvelnél; olyan produkciókkal hívta fel magára a figyelmet, mint például a Családi bunyó és a Fehér éjszakák. De kétségtelen, hogy legszélesebb körben csak azután vált ismerté Pugh neve, hogy feltűnt a legnagyobb filmes univerzumban, és azóta már a Disney+ Sólyomszem sorozatában, valamint a hamarosan megjelenő Dűne – Második Rész című filmekben is szerepet kapott. Története az új Fekete Özvegyként hamarosan folytatódik, hiszen a jövőre érkező Mennydörgők egyik alapembere lesz, ezzel pedig bebiztosította helyét.

A TIME-nak nyilatkozva Pugh elismerte, hogy nem mindenki örült annak, hogy a Marvel Studios egyik blockbusterében fog szerepelni.

“A független filmek világában nagyon sokan nagyon kiakadtak rám. Azt mondták, hogy ‘remek, most már örökre eltűnt’. Én meg azt feleltem, hogy nem, ugyanolyan keményen dolgozom, mint régen.

Mindig is egymás után csináltam a filmeket. Csak most már az emberek figyelemmel követik ezeket. Csak egy kicsit szervezettebben kell összeállítanod az időbeosztásodat.

Florence Pugh

A blockbusterek után sem mondott le a kisköltségvetésű filmekről, hiszen nemrég Zach Braff rendező A Good Person filmjében főszereplőt játszott, csakúgy mint a Netflix gyártású The Wonder című filmjében. De nemcsak a Marvel Studios nézte ki magának, nyáron feltűnik Christopher Nolan Oppenheimer filmjében is.

Visszatérve Yelena Belovára, miután a Sólyomszemben elfogadta, hogy nem Clint Barton felelős testvére, Natasha Romanoff haláláért, Valentina Allegra de Fontaine új feladattal bízza meg a Vörös Szoba egykori bérgyilkosát, hogy csatlakozzon a szuperhősök új csapatához, a Mennydörgőkhöz.

A Mennydörgők 2024. július 26-án kerül a mozikba.

Fekete Özvegy
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.