Főoldal Filmek Filmek és sorozatok, amiket bemutat júniusban a SkyShowtime
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat júniusban a SkyShowtime

Júniustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük a SkyShowtime-on.

363
SkyShowtime

A SkyShowtime júniusban is elhozza a világ legnagyobb stúdióinak alkotásait, olyan sorozatpremierekkel, mint Az auschwitzi tetováló és a Kingstown polgármestere harmadik évada. Filmekben sem lesz hiány, hiszen például a Milli Vanilli, Az elnök különgépe: Halálos játszma, és a gyermekek legnagyobb örömére a Trollok: Együtt a banda című film is érkezik a streaming-szolgáltató kínálatába.

Kingstown polgármestere – 3. évad

A Kingstown polgármestere a McLusky családról szól, akik a Michigan állambeli Kingstownban próbálnak boldogulni, ahol az egyetlen virágzó üzletág a börtön. A sorozat a rendszerszintű rasszizmus, a korrupció és az egyenlőtlenség témáit feszegeti, amint a szereplők egy olyan városban próbálnak rendet és igazságot teremteni, ahol ezek egyike sem létezik.

Az auschwitzi tetováló

A hatrészes sorozat Heather Morris Az auschwitzi tetováló című nemzetközi sikerregényén alapul, amelyet Lali és Gita Sokolov valós története ihletett, akik fogolyként találkoztak az auschwitzi koncentrációs táborban a holokauszt idején. Röviddel a megérkezése után Lali azt a feladatot kapja, hogy azonosítószámot tetováljon fogolytársai karjára. Gitával (Anna Próchniak) is akkor találkozik, amikor a rabszámát a karjába tetoválja. Első látásra egymásba szeretnek, és ezzel kezdetét veszi vakmerő, felejthetetlen és emberi történetük.

Mancs őrjárat

A Mancs őrjárat egy izgalmas animációs kalandsorozat óvodásoknak – főszereplői a 6 hős kutyus és vezetőjük, a 10 éves műszaki zseni, Ryder. A csapat latba veti minden problémamegoldó képességét, a humort és a menő járműveket is, hogy megvédjék Kalandváros lakóit. Marshalltól, a tűzoltó kutyától kezdve Chase- en, a rendőrkutyuson át Skye-ig, aki magasra tör helikopterével, minden blöki egyedi színfoltot és képességeket hoz a csapatba, bemutatva a csapatmunka és a helyes állampolgári viselkedés jelentőségét. Mindegyikük hátán egy speciális táska van, amelynek segítségével bármilyen helyzetben helyt állnak – akár cicákat, akár egy sziklaomlástól fenyegetett vonatot kell megmenteni! A hős csapat a legnagyobb kaland közepette is mindig szakít időt mókázásra, no meg egy kis szeretetteljes fülvakarásra Rydertől.

Az elnök különgépe: Halálos játszma

Az újonc titkosügynök első megbízatásán vesz részt az Air Force One fedélzetén, és rögtön élete legnehezebb próbatétele vár rá, mert a gépet terroristák térítik el, hogy meghiúsítsanak egy döntő fontosságú energiaügyletet. Mivel az elnök élete forog kockán, és a globális válság réme fenyeget, minden bátorságát és képességét be kell vetnie egy könyörtelen csatában, amely megváltoztathatja a történelem menetét.

Milli Vanilli

Ez a lebilincselő dokumentumfilm a Milli Vanilli hírhedt popduó 1990-es években kirobbant playback- botrányának eseményeit mutatja be az üstökösszerűen felívelő népszerűségüktől a nyilvános bukásig.

Trollok: Együtt a banda

Az igaz barátságról és a folyamatos flörtölésről szóló két film után Poppy és Branch végre hivatalosan is egy párt alkot (#broppy). Ahogy egyre közelebb kerülnek egymáshoz, Poppy rájön arra, amit Branch eltitkolt előle: hogy egykor tagja volt a kedvenc fiúbandájának, a BroZone-nak négy fiútestvérével együtt: Floyddal, John Doryval, Spruce-szal és Clayjel. A BroZone még akkor feloszlott, amikor Branch kisbaba volt, ahogy a család is, és Branch azóta nem is látta a testvéreit. Ám amikor Branch testvérét, Floydot zenei tehetsége miatt elrabolja egy aljas, szélhámos popsztárpáros – Velvet és Veneer –, Branch és Poppy egy szívfacsaró és érzelmes küldetésre indulnak, hogy összehozzák a többi testvért, és megmentsék Floydot a popkultúrából való kiesésnél is rosszabb sorstól.

Kingstown polgármestere
Forrás: SkyShowtime
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Yellowstone
Sorozatok

Kevin Costner nélkül tér vissza Yellowstone az utolsó epizódokkal

A világsikerű Yellowstone sorozat premierdátuma mellé kaptunk egy teaser előzetest is.

Yellowstone
Sorozatok

Elkezdődött a Yellowstone legújabb évadának gyártása

Elkezdődött a Yellowstone legújabb évadának gyártása, a nemzetközi sikersorozat az idei év...

Kingstown polgármestere
Előzetesek

Megérkezett a Kingstown polgármestere 3. évadának teljes előzetese

Jeremy Renner visszatér június elején a Kingstown polgármestere 3. évadában.