Wide Screen
Image default
Filmek

Fiatalabb Farkas jöhet a Marvel Moziverzumába

Már közel a Disney és Fox fúzió, ami azt jelenti, hogy hamarosan a Marvel Moziverzum birtokába kerülnek az X-Menek.

Miután lezárul a Disney és a Fox üzlete, megérkeznek az X-Menek (és a többiek) a Marvel Moziverzumába Kevin Feige felügyelete alatt. Ez többek között azt is jelenti, hogy Hugh Jackman helyett más alakítja majd az adamantium betyárt, bár a rajongók jobb szeretnék, ha Jackman visszatérne az egyik legkedveltebb X-Men karakter szerepében.

A X-Men franchise producere Lauren Shuler Donner beszélt Kevin Feigeről és a filmek jövőjéről:

Nagyszerű érzéke van a történetvezetéshez és ahhoz, hogy hogyan szőjön össze világokat. Bízok benne és abban, hogy vigyáz az X-Menekre.

Az X-Men és a Fantasztikus Négyes megfilmesítési jogai még a 90-es években kerültek eladásra, hogy megmenthessék az akkoriban majdnem csődbe boruló Marvel Comicsot. De most, hogy a Disney és a Marvel Studios létrehozták minden idők egyik legsikeresebb filmes franchise-át, itt az ideje hogy a mutánsok visszatérjenek. Feige bevonásának a legjelentősebb aspektusa pedig Hugh Jackman helyettesítőjének megtalálása. Ugyanakkor Donner nem zárta ki, hogy Jackman visszatérjen a szerepben mint idős Farkas.

Mikor elér egy bizonyos kort, a test már nem dolgozik ugyanúgy. Azt hiszem bölcs volt azt mondania, hogy ” Azon a ponton vagyok. Nem tudom már megtenni.” Nos, ez nem azt jelenti, hogy ne térhetne vissza akár mint idősebb Farkas. Sosem tudhatod. Idősebb Farkas, nem tudhatod.

Ha valóban egy jóval fiatalabb színész kapja a lehetőséget, szerintetek ki lenne alkalmas a szerepre? Jelezzétek nekünk comment formájában.

Még több a témában...

Alan Horn megerősítette Kevin Feige tervét, évente akár 3-4 Marvel-filmet is bemutathatnak

Kévés Bence Mihály

Az X-Men: Sötét Főnixben visszatér Higanyszál is

Czanik Gergely

Szó sincs arról, hogy Kevin Feige váltaná Kathleen Kennedyt

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább