Felicity Jones

Felicity Jones szívesen visszatérne Fekete Macska szerepében A csodálatos Pókember 2. után

Fekete Macskát is látjuk a folytatásban?

Talán kevesen emlékeznek rá, de Felicity Jones is szerepet kapott A csodálatos Pókember 2. című filmben. Ő volt az, aki felvilágosította Harry Osbornt, hogy rejtélyes kísérletekre került sor az Oscorp vállalatnál, ami akár Harry életét is megmentheti. Jones karakterét végül nem tudták kidolgozni, hiszen a Sony Pictures törölte a beígért harmadik részt, amiben Fekete Macska is nagyobb szerepet kaphatott volna.

Mikor Felicity Jones megkapta a szerepet, a neve még kevésbé volt ismert Hollywoodban. Csak később iratkozott fel az A-listás színészek közzé, de később Oscar-díjra is jelölték a 2014-es A mindenség elmélete alakítása után, valamint a messzi-messzi galaxisban is ismertté vált a neve. A Marvelnél betöltött szerepe valójában a stáb egyik tagjának a javaslatára történt, hogy Jones karakterét hívják Felicia-nak, ezzel nyitva hagyva az ajtót Fekete Macska előtt.

A filmben betöltött szerepe elhanyagolható volt, bár voltak találgatások arról, hogy a harmadik részben nagyobb szerepet kap majd, hiszen a Sony Pictures az első két részben felvezette nekünk a Baljós Hatos formációt, amiben még Fekete Macskának is jutott volna hely. A karakter máig nem kapott még szerepet a képernyőn, de egy időben még arról is hallani lehetett, hogy a stúdió egy önálló filmen dolgozik a karakterrel.

Semmi jele annak, hogy Fekete Macskával találkoznánk a jövőben, ugyanakkor a Collidernak adott interjúban a színésznő elárulta, még mindig lelkes a szerepért, és szívesen visszatérne.

Mindig is tetszett ez a karakter testisége. Úgy gondoltam, hogy elképesztő lenne megismerni a karakter ezen oldalát. Fekete Macskának hihetetlen mozgása van, és ez nagyon felkeltette az érdeklődésem. Úgy értem, hogy szerintem ez egy fantasztikus szerep, és igen, csodálatos lenne elkészíteni.Felicity Jones

Hogy mennyi valóságalapja van ennek, nehéz megmondani, ugyanakkor szó se róla, hogy Fekete Macska egy olyan karakter, aki érdekes lehet a rajongóknak, hiszen eddig még nem láttuk egyik Pókember-filmben sem bemutatva.

Felicity Jones
Total
2
Shares
Previous Article
Ben Affleck

Ben Affleck szerint Kevin Feige a valaha élt legnagyobb producer

Next Article
Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája rendezői változatát 4 órás filmként, nem pedig minisorozatként mutatják be

Related Posts