Főoldal Sorozatok Felfedték a Peacemaker pontos premierdátumát, és még a címüket is elárulták
Sorozatok

Felfedték a Peacemaker pontos premierdátumát, és még a címüket is elárulták

Egyszerre három részt is bemutatnak a sorozatból.

385
Peacemaker
Forrás: Warner Bros.

Korábban csak annyit árultak el, hogy valamikor 2022 elején érkezik a The Suicide Squad című film spinoff-sorozata, a Peacemaker. Most azonban a hivatalos DC sajtóportál megerősítette, hogy mikor fogják bemutatni James Gunn várva-várt sorozatát John Cena főszereplésével az HBO Max streamingszolgáltatón, és ha ez nem hozott volna lázba, akkor megvan az első három rész címe is.

Már tűkön ülve várjuk, hogy végre lássuk az új Az öngyilkos osztagot a mozikba, amit most pénteken fognak bemutatni a brit mozikban, majd egy héttel később hozzánk és az HBO Maxre is megérkezik. Mondanom sem kell, hogy hatalmas a várakozás előzi meg a filmet, amire csak rátett egy lapáttal a korai reakciók. Az első beszámolókban áradoztak a filmről, ami egy előzménysorozattal is kibővítenek. James Gunn annyira unatkozott a pandémia alatt, hogy gyorsan összedobott egy sorozatot Peacemakernek, amit időközben már leforgattak Kanadában. Ez is azt bizonyítja, hogy a Warner Bros. nagyon bízik a film sikerében, gyakorlatilag bármit megadnak a direktornak.

Peacemaker

Nem sokkal korábban megerősítették, hogy a Peacemaker 2022. január 16-án debütál az HBO Maxen. Meglepő módon egy vasárnapi napra esik a premier, de már meg sem lepődünk az időzítésen, hiszen a Disney+ sem pénteken mutatja már be az új alkotásokat, hanem szerdán, szóval már a múlté a hagyományos pénteki bemutató. A portál közlése szerint első napon három részt mutatnak be, majd a fennmaradó 5 részt heti rendszerességgel teszik közzé.

A pontos dátum mellett az első három rész címét is közzétették:

  • A Whole New Whirled
  • Best Friends Never
  • Better Goff Dead

Cenán kívül szerepet kap még négy új név, Chukwudi Iwuji (When They See Us), aki a jelentés szerint állandó szereplője lesz a sorozatnak, eközben Lochlyn Munro (Riverdale), Annie Chang (Shades of Blue) és Christopher Heyerdahl (Togo) úgynevezett visszatérő karakterek lesznek a képernyőn. Iwuji egy Clemson Murn karaktert játszik, Larry Fitzgibbon mint Munro, Chang mint Detective Sophie Song és végül Heyerdahl kelti életre Captain Locke karaktert.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Olimpia
Filmek

100 nap múlva indul az 2024-es párizsi olimpiai játékok

Maxold ki a 2024-es párizsi olimpiai játékokat a hamarosan induló Max szolgáltatással.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.