x
Sorozatok

Felfedték a Peacemaker pontos premierdátumát, és még a címüket is elárulták

Egyszerre három részt is bemutatnak a sorozatból.

Felfedték a Peacemaker pontos premierdátumát, és még a címüket is elárulták
  • Publishedjúlius 26, 2021

Korábban csak annyit árultak el, hogy valamikor 2022 elején érkezik a The Suicide Squad című film spinoff-sorozata, a Peacemaker. Most azonban a hivatalos DC sajtóportál megerősítette, hogy mikor fogják bemutatni James Gunn várva-várt sorozatát John Cena főszereplésével az HBO Max streamingszolgáltatón, és ha ez nem hozott volna lázba, akkor megvan az első három rész címe is.

Már tűkön ülve várjuk, hogy végre lássuk az új Az öngyilkos osztagot a mozikba, amit most pénteken fognak bemutatni a brit mozikban, majd egy héttel később hozzánk és az HBO Maxre is megérkezik. Mondanom sem kell, hogy hatalmas a várakozás előzi meg a filmet, amire csak rátett egy lapáttal a korai reakciók. Az első beszámolókban áradoztak a filmről, ami egy előzménysorozattal is kibővítenek. James Gunn annyira unatkozott a pandémia alatt, hogy gyorsan összedobott egy sorozatot Peacemakernek, amit időközben már leforgattak Kanadában. Ez is azt bizonyítja, hogy a Warner Bros. nagyon bízik a film sikerében, gyakorlatilag bármit megadnak a direktornak.

Peacemaker

Nem sokkal korábban megerősítették, hogy a Peacemaker 2022. január 16-án debütál az HBO Maxen. Meglepő módon egy vasárnapi napra esik a premier, de már meg sem lepődünk az időzítésen, hiszen a Disney+ sem pénteken mutatja már be az új alkotásokat, hanem szerdán, szóval már a múlté a hagyományos pénteki bemutató. A portál közlése szerint első napon három részt mutatnak be, majd a fennmaradó 5 részt heti rendszerességgel teszik közzé.

A pontos dátum mellett az első három rész címét is közzétették:

  • A Whole New Whirled
  • Best Friends Never
  • Better Goff Dead

Cenán kívül szerepet kap még négy új név, Chukwudi Iwuji (When They See Us), aki a jelentés szerint állandó szereplője lesz a sorozatnak, eközben Lochlyn Munro (Riverdale), Annie Chang (Shades of Blue) és Christopher Heyerdahl (Togo) úgynevezett visszatérő karakterek lesznek a képernyőn. Iwuji egy Clemson Murn karaktert játszik, Larry Fitzgibbon mint Munro, Chang mint Detective Sophie Song és végül Heyerdahl kelti életre Captain Locke karaktert.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.