Fejlesztők nyilatkoztak a PS5-ről

A szakmabeliek óvva intik a terflops huszárokat az elhamarkodott véleményektől.

A szakmabeliek óvva intik a teraflops huszárokat az elhamarkodott véleményektől.

A minap megtörtént a PS5 részletes specifikációinak bejelentése, s ahogy várható volt, elszabadult a pokol, a játékosok egymásnak estek a különféle fórumokon. A legtöbb esetben persze az erőfölény volt a téma és mindenki a teraflops számok alapján ítélt, az Xbox Series X javára (pedig mi is hangsúlyoztuk, hogy az nem ad összehasonlításra alapot).

A Sony talán ott rontotta el a dolgot, hogy túlságosan is szakmaira vette a figurát Mark Cernyvel, amit a legtöbben vagy nem értettek meg, vagy csak szimplán végig se nézték. Mindenféle technikai elemzés helyett inkább tehát nézzük, mit is mondanak maguk a fejlesztők. A PlayStation közeli szakemberei vették védelmükbe a PS5-öt.

Mint látható, majd mindannyian a spéci, gyors SSD-t méltatják és egyetértenek abban, hogy ez a fejlesztés során igen nagy segítség lehet, valamint egészen új megoldásokkal is kísérletezhetnek, amely talán sokkal többet számít, mint azt a legtöbben gondolják.

A Ready At Dawn egyik alapítója pedig egészen odáig ment, hogy sokan nagyon meg fognak lepődni egy évvel a start után, hogy miként is állnak az erőviszonyok.

Szerkesztőségünk nem kíván állást foglalni és pálcát törni egyik konzol felett sem, részünkről úgy látjuk, hogy izgalmas idők jönnek, sok más faktor is dönt majd a “harcban”. Mi mindkét konzolt várjuk, de azért azt érdemes megjegyezni hogy:

Total
0
Shares
Previous Article
Darth Vader Palpatine

A Skywalker kora regényváltozatából kiderült, Palpatine hogyan maradhatott életben a reaktorrobbanás után

Next Article
Rosario Dawson

Állítólag Rosario Dawson játssza majd Ahsoka Tanót a The Mandalorian 2. évadában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!