Főoldal Játékok Fejest ugorhatunk a nyárba az Animal Crossing: New Horizons frissítéseivel
Játékok

Fejest ugorhatunk a nyárba az Animal Crossing: New Horizons frissítéseivel

Ingyenes bővítmény a szigetünk partjainál.

356

Hamarosan csobbanhatnak a saját Paradicsomi szigetünkön. Egy sor új és ingyenes frissítés érkezik az általunk is tesztelt Animal Crossing: New Horizons játékhoz. Olyan újdonságok várhatóak, mint az úszás és búvárkodás tengeri lények gyűjtéséért, néhány új látogató és új tárgyak, mint például a sellő-tematikájú bútorok. Ezek az ingyenes frissítések és új élmények érkeznek a szigetedre a nyári időszak alatt és azt követően.

A jelenleg érkező frissítés a következő újításokat és karaktereket hozza a játékba:

  • Úszás és Búvárkodás – Egy búvárruhát felkapva a megismerhetjük a tengert és az élővilágát közelebbről. Miközben a hűs tengervízben úszkálunk, lemerülhetnek a mélybe, hogy tengeri lényeket fedezünk fel és hozunk a felszínre, melyek a sziget körüli ökoszisztéma részei. Megéri újdonságokat keresni a múzeum számára, hogy még több érdekes információt tudjunk meg Blathers-től, amikor oda adományozzuk őket.
  • Pascal jutalom recepteket hoz – Úszás közben megismerhetünk egy új karaktert. A barátságos Pascal imádja a kagylókat, és ha találunk egyet búvárkodás közben, elkéri tőlünk. Köszönetképpen pedig sellő-tematikus DIY recepteket ad cserébe.
  • Gulliver? – Miután letöltjük az ingyenes frissítést, valaki ismerősen kinéző, de kicsit más, kalózszerű ruhákat viselő egyént moshat partra a tenger. Ha segítünk neki, akkor különleges jutalmakban részesülhetünk.

A frissítés térítésmentesen elérhető július 3-tól, amit egy készülőben lévő frissítés is követ, előreláthatólag augusztus elején.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.

Palworld
Játékok

A Nintendo lépéseket tenne a Pokémon-utánzat Palworld ellen

A japán videójáték gyártó is felfigyelt a népszerű Palworld túlélős akciójátékra.

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.