Főoldal Játékok Fedezz fel egy élénk, hatalmas világot a 2024 elején PlayStation 5 -re érkező Final Fantasy VII Rebirth-ben
Játékok

Fedezz fel egy élénk, hatalmas világot a 2024 elején PlayStation 5 -re érkező Final Fantasy VII Rebirth-ben

Summer Game Fest világ premier exkluzív trailerek a FINAL FANTASY VII REBIRTH, és telefonos RPG, FINAL FANTASY VII EVER CRISIS-ról.

421
Final Fantasy VII Rebirth

A tegnapi Summer Game Fest Live Show részeként a SQUARE ENIX® bemutatta új gameplay trailer-ét a FINAL FANTASY VII REBIRTH-nek, a várva várt új történetet a kritikusok által elismert FINAL FANTASY VII remake projektben. A trailer a játék titokzatos történetének, izgalmas csatáiba, és kiterjedt világába ad betekintést, amelyet a játékosok 2024 elején ismerhetnek meg.

A közelgő mobiljáték, a FINAL FANTASY VII EVER CRISIS új trailere is debütált, mellyel bejelentette az előregisztráció kezdetét az App Store-ban és a Google Play-en. Az előregisztrációval egy androidos eszközön, a felhasználóknak lehetősége lesz részt venni a közelgő zárt béta teszten 2023 július 6-tól 13-ig (PST). A FINAL FANTASY VII EVER CRISIS egy fejezetekből álló RPG élmény, mely a FINAL FANTASY VII idővonalának kulcsfontosságú elemeit tartalmazza, beleértve az eredeti játék történéseit, és az új FINAL FANTASY VII REMAKE-et, Kazushige Nojima, történet-, és forgatókönyvíró tollából.

A FINAL FANTASY VII REBIRTH a második a FINAL FANTASY VII remake projekt-ben, ami újra meséli a történét az ikonikus fantázia játéknak, ami újra definiálta az RPG műfajt három különböző játékban. A FINAL FANTASY VII REBIRTH ikonikus hősökkel folytatódik, mint Cloud, Barret, Tifa, Aerith, és Red XIII, miután megszöktek a disztópikus városból, Midgarból, és útnak indulnak, hogy elkapják Sephiroth-ot, a bosszúálló kardforgatót Cloud múltjából, akit eddig halottnak hittek. Ebben az önálló kalandban a játékosok egy hatalmas világot fedezhetnek fel, amely új szintre emelt grafikai hitelességgel kel életre, és amelyet kifejezetten a PS5 konzol erejének kiaknázására fejlesztettek ki. Ahogy a játékosok kibogozzák a lebilincselő, rejtélyekben gazdag történetet, tanúi lesznek az egyes csapattagok személyes útjának, és megerősítik kötelékeiket, hogy együtt dolgozhassanak és szembeszállhassanak ellenségeikkel.

Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu felelős szerkesztőjeként.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...